Новини Автор: admin2 Друкувати

Вентиляція та опалення: два чинника мікроклімату вашої оселі

  • Джерело: businessua.com.

    Чисте, свіже повітря дуже важливо для людини, де б вона не жила: в заміському будинку, де насамперед повітря чистіше, або в квартирі в місті, яке задихається від випарів транспорту. Не менш важливим є і опалення приміщень.

    7203_31_05_2011.jpg (17.9 Kb)

    Найчастіше саме два цих чинника і впливають на внутрішній клімат в оселі. Якщо в будинку надмірно жарко і повітря сперте, в ньому навряд чи будеш відчувати себе комфортно.

    Сучасні кліматичні системи здатні створити клімат всередині житла найзручнішим і безпечним для всіх членів сім'ї. Ось тільки більшість громадян нашої країни вважають, що такі системи – це зайва розкіш. Та варто задуматися - з приходом ери пластикових вікон навіть в приватних будинках з вентиляцією виникають проблеми, що вже говорити про міські квартири. Раніше, приміщення хоч якось провітрювалися через нещільні дерев'яні рами, зараз же, якщо в будинку немає кондиціонера або спеціальної вентиляційної системи, провітрити приміщення можна тільки розкривши пластикові вікна навстіж.

    А проблем від поганого повітря може з'явитися велика безліч. Теж саме стосується опалення. Надмірне тепло послаблює імунітет, недостатнє прогрівання житла - прямий шлях до хвороб.

    Споживачі тепла діляться на дві основні категорії: ті, хто користується теплозабезпеченням тільки в опалювальний час і ті, хто користується ним цілий рік. Круглий рік користуються теплом в основному будівлі промислових підприємств, і при цьому використовують різні види теплозабезпечення.

    Натомість, багато мешканців багатоповерхових панельних будинків і квартир рік за роком чекають з побоюванням наступ зими. Адже дуже часто комунальні служби не поспішають вчасно включати опалення або ж подають його ледве помітним.

    Що б знайти вихід із ситуації, треба звернути увагу на сучасні кліматичні системи. Одним з найбільш оптимальних варіантів є теплові насоси в Дніпропетровську, які забезпечуюсь оптимальний мікроклімат в будинках та промислових приміщеннях. Такі системи мають переваги над газовими або електричними котлами. Тож, щоб знайти вихід з ситуації, варто встановити автономну систему опалювання. Не дивлячись на досить радикальне рішення, насправді воно не таке страшне. На сьогоднішніх ринках безліч фірм пропонують газові та електричні котли, водонагрівачі, теплові насоси та можуть їх встановити. Відповідний варіант для себе можна вибрати з мінімальними зусиллями.

    Клімат в будинку важливий для всіх його мешканців. Навіщо мучитися від холоду або спеки, страждати від поганого повітря, якщо є компанії, які в змозі вирішити ці проблеми. До того ж впоратися з ними вони можуть швидко і грошей багато не візьмуть. Всі неприємності навколо людини миттєво позначаються на його здоров'ї. Допускати такого не можна ніяк, адже важливіше власного здоров'я, тільки здоров'я рідних і близьких.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми