Новини Автор: admin2 Друкувати

Як вибрати душову кабіну

  • Джерело: businessua.com.

    Водні процедури - це один з відмінних способів зняття стресу і втоми. Раніше у всіх були тільки ванни, в яких вони могли полежати і розслабитись. Але зараз на ринку представлений широкий асортимент душових кабін, в яких прийняття душу стане приємним, швидким і зручним заняттям.

    2522_zavantazhennya.jpg (8.19 Kb)

    Душова кабіна займає набагато менше місця у ванній кімнаті, ніж ванна.Також варто відзначити, що під час прийняття душу води витрачається менше, ніж під час прийняття ванни. Це велика перевага, тому що зараз в кожній квартирі встановлено лічильники. Незважаючи на великий вибір душових кабін в магазині, вибрати дійсно хороший варіант буває непросто.

    Душові кабіни можуть побут закритими, відкритими або вбудованими. Всі ці моделі та деталі до них пропонує інтернет – магазин "SATEN". Детальніше на saten.com.ua.

    Закриті моделі душових кабін відрізняються наявністю стелі, стін і піддону. Поставити таку модель можна в будь-яке місце. Головною перевагою є те, що конденсат під час роботи кабінки не виходить за її межі. Також в разі переїзду ви можете забрати з собою душову кабіну в нову квартиру.

    У відкритих моделей душових кабін є стіни і піддон, але немає стелі. Через це конденсат під час прийняття душу може виходити назовні. Вбудовані моделі кабінок являють собою піддон і дверцята. Встановлюються вони в нішу між стінами або в кут кімнати. Недоліком такого варіанту є те, що в разі переїзду ви не зможете забрати з собою душову кабіну. Завдяки вбудованій душовій кабіні ви можете зробити інтер'єр більш гармонійним і красивим, адже вона буде частиною інтер'єру. Якщо в кабінці буде вбудований парогенератор або сидіння, то це полегшить прийняття душу.

    Кутові кабінки з закругленими краями займають дуже мало місця, особливо якщо їх двері розсуваються в сторони. Головне, переконайтеся в тому, що рейки, по яких їздять двері, зроблені з металу.

    Особливу увагу слід приділити кожній деталі душовій кабіні. Піддон обов'язково повинен бути герметичним, щоб вода не протікала на підлогу. Дуже зручні кабіни, піддони яких дуже швидко прогріваються. Тоді вам не доведеться ставати ногами на холодний піддон під час прийняття душу. Чим вищий піддон, тим зручніше буде приймати душ. Якщо ви виберете кабіну з дуже високим піддоном, то він може служити як ванночка для дітей. Також пам'ятайте про те, що рифлений піддон захистить вас від падіння.

    Двері душової кабінки можуть бути розсувними або орними. Намагайтеся віддавати перевагу тим моделям, двері у яких розсуваються, тому що це дозволить вам заощадити чимало місця у ванній кімнаті. Також зараз є кабінки, на дверях яких нанесено зображення. Це дозволить зробити інтер'єр ванної кімнати незвичайним.

    Чим більше функцій у кабінки, тим краще. Особливо популярне зараз вбудоване радіо, яке ви можете слухати прямо під час прийняття душу. Також популярні моделі з функцією гідромасажу, під час якого тіло людини масажують струмені води, що виходять під тиском зі стін кабіни. Якщо у кабінки буде підсвічування, це дозволить зробити її максимально красивою. Турецька лазня дозволить вам не тільки приймати душ, але і паритися, а також робити парові інгаляції. Після прийняття такої лазні ваше тіло очиститься і прогріється. Дуже популярна зараз ароматерапія, яка теж може бути однією з функції кабінки. Для цього парогенератор розпорошує частки масляного розчину під час прийняття душу. Намагайтеся віддавати перевагу душовим кабінкам тих марок, які зарекомендували себе позитивно. Наприклад, Devit,Primera чи Ravak. Вдалого вибору!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми