Новини Автор: storozhykimg Друкувати

Інтер'єрні настінні годинники-декор з функціональністю

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: годинники

    Годинники - яскравий і функціональний елемент декору приміщення. Вони допомагають довершити інтер'єр, внести в дизайн кімнати яскравий акцент. Годинники дозволяють зробити приміщення більш затишним, а голу нудну стіну-більш цікавою. Також вони нерідко використовуються для того, щоб приховати будь-який дефект. До того ж настінні годинники - обов'язкова деталь в квартирі ділової людини. Вони повинні бути присутніми в кожному приміщенні. Таким чином, ви зможете завжди знати точний час.

    interjernyj-hodynnyk.jpg (59.33 Kb)

    Придбати сучасні моделі настінних годинників для різних кімнат будинку можна на http://modglam.com.ua/katalog/design_big_gold - досить оригінальні варіанти цих виробів за помірною вартістю. Є в каталогах і популярні сьогодні годинники-картини, композиції з фоторамками або іншими незвичайними елементами. Такі вироби допоможуть створювати вам унікальний дизайн в кожному приміщенні будинку.

    Декоруючи кухню, варто вибирати годинник-полотно із зображенням фруктів, продуктів, овочів, чаю, кави та солодощів. Сьогодні випускаються також незвичайні варіанти у формі тарілки, чашки або чайника, столових приладів.

    Для спальні слід вибирати годинник із зображенням будь-якого пейзажу - міського або природного. Також можна повісити на стіну в кімнаті виріб з малюнком зоряного неба або космосу. Підійдуть також моделі у вигляді репродукцій картин.

    Купуючи годинник для спальні, намагайтеся вибирати варіанти, які будуть асоціюватися у вас із спокоєм, розслабленням і викликати романтичний настрій. Уникайте занадто гучних механізмів. Вони заважають повноцінному відпочинку.

    У вітальні можна розмістити оригінальні варіанти у вигляді метеликів, машин і інших цікавих предметів. Підійдуть годинники, виконані в класичному, авангардному, романтичному стилі. Годинники в вітальні повинні бути яскравими, привертати до себе увагу. Краще купувати великі моделі з великим циферблатом.

    У дитячу теж буде краще купити великий годинник. Вашій дитині буде простіше розрізняти цифри. Суворі лаконічні вироби для дитячої підходять погано. Краще підшукати варіанти незвичайної форми. Добре виглядатимуть в дитячій годинники у вигляді хмарки або сонечка. Можна придбати моделі з супергероями або персонажами мультиків.

    Для кабінету потрібно купувати суворі варіанти. Краще, якщо годинник буде виконаний в стилі мінімалізм або хай-тек. Хоча допускаються і виключення - все залежить від загального оформлення приміщення.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми