Новини Автор: storozhykimg Друкувати

Осінь-зима для жінок: мода 2016

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: осінь, зима, мода, жінки

    З настанням осінньо-зимового сезону багато жінок подумують про те, щоб оновити гардероб. Їх бажання зрозуміле, адже дизайнери не перестають радувати новинками в світі моди. Восени 2016 року в тренді приглушені стримані відтінки, класика і консерватизм залишаться як і раніше популярними. Епатаж не поспішає здавати свої позиції.
    мода

    Тенденції 2016
    З приходом холодів жінки віддають перевагу практичним більш теплим речам. У нових дизайнерських колекціях немає місця для нудьги і повсякденності, на yourtrends.com.ua ви знайдете цікаві речі. У моду стрімко увійшла яскравість і незвичайність. Актуальна палітра нарядів є універсальною і стильною. Придивіться до речей благородного сірого, темно-зеленого, пісочного, лимонного і блакитного кольору. У новому сезоні не обійдеться без романтичних відтінків, серед яких:
    • пудрові,
    • персикові,
    • рожеві пастельні тони,
    • всі відтінки зеленого та коричневого.

    Вічна класика нагадує про себе, як ультрамодний тренд цієї осені. Сучасним предметом гардероба вважаються пальто-халати з поясами. Щоб розбавити стриманість такої речі, дизайнери попрацювали над оригінальним кроєм і хитромудрими деталями, в хід пішла цікава обробка і подвійні коміри.

    Однобортне пальто повернулося до нас, але в удосконаленому вигляді. Дизайнери пропонують два варіанти такої речі, А-подібний силует або крій подовженого чоловічого піджака. Речі "оверсайз", що з'явилися в минулому сезоні, як і раніше актуальні.

    Родзинкою цього сезону вважаються дуті короткі пуховики. Їх легко поєднувати зі спідницями, брюками, сукнями. Варто віддати перевагу фасону "бомбер". Куртка вільна в талії, але злегка звужена внизу.

    Оригінальні ідеї
    У моду повертається шотландка, завдяки якій виходить строгий, але вишуканий look. Трендом цього сезону вважаються картаті сукні, костюми і пальто. Клітка відмінно виглядає на строгих консервативних сукнях, їх вважають за краще носити шанувальниці класики.

    Творці сучасного стилю не перестають запозичувати ідеї часів правління королів. На модних показах моделі дефілювали в нарядах, родзинкою яких були банти, рюші і волани. Для таких нарядів вибирали якісні і дорогі тканини, ефект був похідний і модниці почали полювання на одяг, який із задоволенням носила б сама королева.

    Неймовірні малюнки та візерунки також актуальні. Етніка, богемний шик і футуристичний концепт - ось що призведе в захват прихильниць епатажу. Жіночність ніколи не виходить з моди, тому дизайнери створили колекції суконь з квітковими принтами.

    Осінь повинна бути комфортною і теплою, і дизайнерські колекції з максі і міді нарядами є тому доказом. Навіть в холодну дощову чи сніжну погоду можна виглядати модно.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми