Новини Автор: admin Друкувати

Як створити образ ділового чоловіка

  • Джерело: businessua.com.

    У наш час зовнішній вигляд відіграє чималу роль. І хоча для жінок стандарти дещо суворіші, чоловікам також доводиться трудитись. Ось декілька порад для тих, хто хоче досягти успіху на цій ниві.

    4068_1228_gal.jpg (39.62 Kb)

    Слідкуйте за взуттям. Часто важливість цього елементу одягу недооцінюють і дарма. Ще у вікторіанській Британії казали, що про людину можна судити за станом його туфель. Не економте на них, придбайте декілька пар, які регулярно чистіть. З цього починається ваш образ. Хороші дербі чи оксфорди можуть прослужити вам до десяти років і не втратити свого блиску.

    Носіть класичні костюми. Немає нічого більш елегантного, ніж трійка - піджак, брюки та жилет. Вчорашньому студенту цей одяг додасть кілька років, а мужчин у віці навпаки візуально омолодить. Повністю змініть ваш робочий гардероб, наскільки цього дозволяють умови. Ніяких футболок, кросівок, джемперів чи джинсів. Це необхідно, навіть якщо ви президент фірми.

    Візьміть декілька пар темних штанів із защипами та без, розбавте їх білими чіносами або бежевими джоггерами і вперед. Слід уникати повністю світлого верху та низу. Піджаки обирайте на розмір більші і краще однобортні. Запам'ятайте, що нижній ґудзик за правилами не застібається. На лацкан можна почепити шпильку або хустку, тоді як краватку і метелик можна обрати більш яскраві.

    Не звертайте уваги на модні тренди. Зараз будь-які речі можуть стати популярними за кілька днів і так само швидко забутись. Слідкувати за змінами просто неефективно. тому концентруйтесь на потрібному. Ті ж білі сорочки не виходять з моди вже більш як три століття.

    Будьте охайними. Чистота завжди приваблює, а отже треба навчитись слідкувати за собою. Похід до перукаря має відбуватись раз на три тижні, а гоління обличчя - щоденно. Якщо ж у вас є борода чи вуса, то вони потребують окремої уваги. Знайти хороший тример можна на https://expert24.com.ua/ru/catalog/223-dlia_borody_i_vusiv/.

    Вивчіть правила етикету. Бізнес передбачає багато зустрічей та спільних обідів, де необхідно знати, як поводитись. Хороші манери в будь-якому разі вам не зашкодять, а дехто може оцінити їх належним чином.

    Розробіть образ для неофіційних заходів. Ви обов'язково будете бачити колег чи керівництво в позаробочий час і тоді не не можна бути іншою людиною. Оберіть кілька речей, які добре підходять для цих цілей, як-то літня футболка поло, сірі джинси і куртка.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми