Новини Автор: admin Друкувати

Як підвищити свій статус в суспільстві

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: чохол, смартфон

    У сучасному світі недостатньо мати роботу, сім’ю, друзів. Сьогодні кожен хоче показати, що він – кращий. А методи досягнення бажаного результату всі обирають різні. Нині ми з вами поговоримо про те, як бути іншим – кращим, стильнішим, багатшим.

    creative_wallpaper_a_man_in_a_suit_and_red_tie_0985_.jpg (14.53 Kb)

    Перш за все, аби вас помічали, ви повинні бути не такими, як загальна «маса». Нині не актуально носити класичні костюми, стильне класичне взуття. А ви попробуйте робити саме це. По-перше, якщо ви – холостяк, на вас одразу буде зважати більша кількість жіночої аудиторії, по-друге, люди, які себе поважають, не дозволять собі носити протерті джинси і майку з секонд-хенду. Зустрічають за одягом, як відомо.

    Якщо запитати успішних людей, що їх відрізняє від інших, вони скажуть годинник. І не дивно, не кожен може дозволити собі купити цей аксесуар за кілька тисяч доларів. А ті, у кого є дизайнерська річ, одразу «світяться» в натовпі. Однак, ми живемо у двадцять першому столітті і носити годинник – далеко не кожен хоче, адже у всіх є гаджети. Так, смартфони, айфони. Саме вони вказують на те, скільки ви заробляєте. Хочете підкреслити свій статус? Придбайте елітний, дизайнерський чохол для свого смартфону! Зробити це можна, перейшовши за посиланням на сайті httр://zorrov.com/.

    Окрім одягу та аксесуарів, про вас не мало розкажуть ваші манери. Де б ви не були і скільки років не займали б високий пост в суспільстві, про етику забувати не можна. Зверніть увагу на поведінку королів та принців сучасного світу. Британської родини, наприклад. Чи бачили ви, щоб герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон – дружина принца Вільяма, який колись посяде британський трон, дозволила собі одягти міні, оголити груди чи висказатись різко про будь-яку персону? Ні, скромні сукні, кофти, спідниці або брюки – ось що прикрашає сучасну принцесу. Чи помічали ви у поведінці принца Вільяма грубість щодо свого співрозмовника? Чи виходив герцог хоча б раз в люди в неохайному вигляді? Ні, адже він поважає себе, а отже – і інших.

    Зверніть увагу на манери поведінки Вільяма щодо Кетрін. Він завжди підтримує її за лікоть чи спину, коли та піднімається по сходах. Він відчиняє перед нею двері авто і подає їй руку, і ніколи не залишає саму, якщо на захід вони прийшли разом. Саме так повинні вести себе і ми, якщо хочемо досягти висот у сучасному світі. Адже відомим тебе роблять не лише статки і ім’я, але й твої манери і стиль одягу.

    Ваші досягнення у цьому житті залежать від ваших зусиль. Тож зробіть усе, аби тоді, коли вам оголосять про вашу чергову перемогу, ви були «на висоті».



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми