Новини Автор: admin Друкувати

Як прикрасити будинок за допомогою травертину

  • Джерело: businessua.com.

    У кожному домі є речі, які роблять його неповторним. І до їх числа належить травертин. Матеріал із безліччю різних способів застосування знадобиться у ванній кімнаті, кухні й на терасі. Отже, як саме його використовують? Пропонуємо кілька варіантів.

    4086_2-ukrashenie-doma-k-novomu-godu.jpg (139.86 Kb)

    Підлога

    Плитка з травертину зараз на піку популярності. Завдяки своїм осадовим властивостям вона має поліровану матову поверхню і легко чиститься. При цьому травертин можна комбінувати з іншими кам'яними матеріалами, складаючи мозаїку чи суцільний пласт від одного до іншого.

    Сам він підходить для будь-якої кімнати, парадного входу у маєток, а також як бруківка до басейну. Визначтесь із цілями, і податливість цього каменя вас точно здивує.

    Сприяє розвитку й прийнятна ціна на травертин в Україні. Усе через нескладний процес добування та виробництва. Підібрати найкращий варіант можна на http://mramor-granit.com/travertin/ від компанії "Металлстоун".

    Стіни

    Травертин дуже древній матеріал і завжди вирізнявся своєї вишуканістю. Пориста структура робить переходи від підлоги до стін максимально плавними. Непомітні з'єднання, відточені краї - точно мрія будь-якого дизайнера інтер'єру.

    Окрім того пропонується обрати потрібний колір і візерунок серед тисяч різних варіацій або ж розробити свої власні за додаткову платню. Подібно до мармуру чи граніту травертин стійкий до механічних пошкоджень, а також запобігає новим подряпинам. Ця властивість особливо виділяється багатьма споживачами.

    Фасад

    Травертин може прикрасити не лише внутрішнє наповнення будинку, але й екстер'єр. Для оздоблення ним облицьовують фасад, в той же час утеплюючи помешкання. Матеріал вважається одним із найбільш довговічних на ринку і готовий прослужити десятки років. Завдяки походженню, травертину не складає проблеми витримати як сувору зиму, так і вкрай спекотне літо.

    Архітектурні форми

    Будь-які малі форми, як-то скульптури для саду чи фонтан, також можна робити з травертину. Це обійдеться вам дешевше, ніж альтернативи, а про якість каже його розповсюдженість. Завдяки пухкості архітектурно-декоративний виріб і виглядатиме красивіше, і важитиме менше, а тому буде безпечнішим. Обмеження тут майже відсутні, а це, у свою чергу, відкриває багато доріг.

    Варіантів з травентином можна вигадати нескінчену кількість, однак останнє слово в тому, як саме використовувати цей універсальний матеріал, лише за вами.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми