Новини Автор: admin Друкувати

Як правильно вивчати англійську мову

  • Джерело: businessua.com.

    Сьогодні знання англійської є практично обов'язковим пунктом для хорошої роботи. Це інтернаціональна мова і вона буде при нагоді у будь-якому куточку світу. Але шкільне викладання підходить далеко не усім, тому набагато ефективніше звернутись до репетиторів. Таку можливість надає компанія Букі на своєму сайті httрs://buki.com.ua/tutors/anhliiska-mova/Lviv/.

    efc9810f8cc4bc1d3b7cbbfe10158e.png (194.06 Kb)

    Треба зрозуміти, що вивчення мови передбачає багато самостійної роботи. Репетитор має лише направляти вас, вказувати правильний напрямок, а от пройти шлях доведеться вже самому. Ось кілька порад, як усе полегшити.

    1. Знайдіть мотивацію

    Охочі завжди вчаться краще за менш вмотивованих партнерів. Тому постарайтесь стати першими і підвищувати ефективність. Можна просто уявити, що вам дасть англійська та які двері перед вами відкриються. Ставте цілі і винагороджуйте себе за їх виконання - це дуже стимулює.

    2. Визначте свій рівень

    Перш за все треба знати, від чого відштовхуватись. Ніяких ілюзій чи применшень здобутків, адже вони лише заважатимуть. Пройдіть кілька тестів, щоб допомогти репетитору, на плечі якого лягає уся відповідальність. Не варто завчати фрази спеціально для перевірки і махлювати.

    3. Читайте щось складніше вашого рівня

    Наприклад, якщо у вас зараз Pre-Intermediate, то візьміть книжку, газету або журнал з рівнем Intermediate в одну руку, і словник - в іншу. Перекладайте незнайомі фрази, вони швидше запам'ятовуватимуться. Таке читання не набридає, приносячи багато корисного. Достатньо навіть 15 хвилин на день і вже за місяць ви можете здивувати репетитора своїм прогресом.

    4. Дивіться усе в оригіналі

    Фільми, серіали, концерти і ток-шоу доступні без перекладу. Переглядайте будь-що, що може вас зацікавити в оригінальному озвучуванні. Можна почати із субтитрів й поступово від них відмовлятись. Це розширить ваш словниковий запас, а також дозволить краще сприймати мову на слух. До того ж, приємно бачити як свій розвиток, так і проблемні області.

    5. Вчіть граматику

    Ймовірно, від неї у вас буде менше задоволення, але це необхідна частина вивчення. Такий собі фундамент, без якого неможливо побудувати міцний будинок. Знання правил англійської мови є ключем до її розуміння, тому пропускати щось - шкодити собі. Розбавляйте граматичні вправи іншими плюс постійно приводьте приклади.

    6. Не бійтесь спілкуватись

    Ламана англійська набагато краще за ніяку. Якщо у вас з'явилась можливість діалогу з носієм, використовуйте її по максимуму - кращого шансу перевірити свої знання просто не вигадати. Вивчення мови зовсім не проста справа, але з помічниками і бажанням її можна перетворити у захоплюючу мандрівку.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми