Новини Автор: admin Друкувати

Як писати вітальну листівку

  • Джерело: businessua.com.

    В житті постійно відбуваються радісні події, які не можна ігнорувати. Повірте, рідні, знайомі та колеги оцінять вашу увагу, тому не сумнівайтесь і вітайте їх. Іноді ж повідомлення у соцмемережі чи словесного привітання буде мало. Ні, не потрібно купувати для всіх подарунки - вистачить і звичайної листівки.
    6130_670px-make-a-greeting-card-step-5-preview.jpg (31.96 Kb)

    Вона доречна як для живої зустрічі, так і тим, хто перебуває далеко один від одного. Листування поштою вже відійшло у минуле, але вітання досі дуже популярні.

    Плюс цього варіанту в його індивідуальності. Це виокремлює вас, додаючи святу важливості. Картку можна купити у найближчому кіоску і практично для будь-якої нагоди. Підійде й універсальна або із пам'ятками вашого міста. Головне, щоб проявлялась увага до деталей.

    І тут виникає проблема, що саме писати у "начинці". Інколи ідей в голові хоч відбавляй, але знайти потрібні слова не так легко. Із цим допоможе http://mysekret.ru, де є безліч привітань на різний смак. Вірші, проза або часткова імпровізація - залишається лише обрати.

    Сам текст завжди починається зі звертання. В залежності від адресата, можна дозволити собі більше або менше, проте старайтесь уникати формальностей. Як ви називаєте людей у житті, так і записуйте на папері: маму - мамою, а друга чи брата - за іменем. Якщо ж між вами прийнято особливі звертання, то саме час їх використати.

    Далі оцініть ситуацію із розміром вітань. В одних листівках вміщується дуже багато, а інші призначені лише для кількох рядків. Врахуйте це під час вибору. Старайтесь писати розбірливо, але й не вимальовуючи кожну літеру. Не поспішайте, щоб не зробити помилку чи вилізти за рядок. Якщо ж біда трапилась, то не варто братись за коректор для їх виправлення. Просто закресліть непотрібне чи допишіть збоку, а ще краще купити нову картку.

    Письмове приладдя? Воно має підходити для картону. Тому відмовтесь від олівців чи фломастерів, якщо тільки це не призначено для дітей. Втім ручка із яскравим чорнилом цілком прийнятний варіант.

    Привітання має рівномірно читатись і закінчуватись на високій ноті. Прочитайте кожне слово вголос, перед тим як усе записувати. Ім'я, підпис і дата (необов'язково) - готово. Залишилось вручити листівку в руки або відправити її.

    Згадайте, як приємно отримувати щось таке самому. У вас з'явився шанс проявити турботу, підтримати близьких вам людей, тож не марнуйте його. Такі жести були, є і будуть проявом хорошого тону. А відповідь не змусить себе чекати.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми