Новини Автор: admin Друкувати

Чому варто купити гірський велосипед

  • Джерело: businessua.com.

    Поїздки на велосипеді є одним з найпопулярніших видів проведення дозвілля. В них легко поєднуються фізична активність та безпосередньо відпочинок на відкритому повітрі. Кататись можна як самому, так і з друзями, при цьому у вас буде достатньо часу для розмов. Врешті-решт, це просто зручно і весело.

    5442_gornii.jpg (59.02 Kb)

    Втім далеко не всі охочі знають, який саме велосипед собі придбати. Зараз моделей дуже багато, тому очі буквально розбігаються. Пропонуємо кілька порад.

    Перш за все треба вибрати тип велосипеду. Для умов України кращим не дарма називають гірський. Він задовольнить практично всі вимоги новачка, дозволяючи швидко розвиватись в більшості напрямків. Вся справа у поверхні, адже вам навряд чи вдасться постійно їздити лише на одному покритті. Таким чином, гібридний варіант - якраз те, що ви шукали. Великий вибір гірських велосипедів можна знайти на httрs://extremstyle.ua/ru/catalog/velosipedy-3/filters:velosiped-naznachenie=gornyy.

    Асфальт, ґрунт чи пересічена місцевість - йому нічого не страшно. Але окрім універсальності, є й інші переваги.

    Гірський велосипед ідеально пристосований до умов міста. Порівняно зі звичайним вуличним, у нього більша маневреність і надійніші гальма. Завдяки передній підвісці та посиленому керму, ви зможете швидше оминати вибоїни, а також без проблем їхати бруківкою.

    Підходить модель і для шосейних поїздок, адже є легшою за професійні. Звичайно, рекордних швидкостей чекати не варто, зате безпека буде на висоті. А-от для бездоріжжя альтернативи майже не існує. Широкі шини та швидкий розгін створені для того, щоб впоратись із брудом під ногами. З гірським велосипедом ви зможете не лише їздити за вивченими маршрутами, але й прокладати свої власні.

    Окремо ж варто виділити здатність підійматись угору. Саме звідси походить і назва. Стандартні 21 передача дозволять вам підкорити немаленький пагорб із крутизною до 50 градусів, а окрім того значно легше долати зміни висоти. Захоплює дух, чи не так?

    Для байку з такими можливостями важливо постійно бути на ходу. Ставте собі нові цілі і досягайте їх, а гірський велосипед вам у цьому допоможе. З новими навичками прийде і хороша форма.

    Перед покупкою краще провести кількаденний тест-драйв. Велосипед має підходити тілу, не викликати дискомфорту та прилаштовуватись до потреб. Не забувайте, що у сидінні ви можете проводити по кілька годин на день, тому тут не може бути поверхневого відношення. Вже знайшли потрібний? Тоді уперед!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми