Новини Автор: admin Друкувати

Натяжна стеля. Переваги і мінуси

  • Джерело: businessua.com.

    Усі, хто робить ремонт стикаються з проблемою вибору якісної і надійної стелі. Є безліч варіантів обробки стелі, однак найпопулярнішим в наш час вважається натяжні стелі. Звісно, вони, як і будь який інший матеріал мають свої недоліки, але на відміну від інших мають і значимі переваги.

    4434_n-potolok.jpg (47.75 Kb)

    Отож, перш ніж поставити вдома натяжні стелі – ознайомтесь з їхніми видами, перевагами, та. Звісно ж, недоліками. Якщо такий варіант вас влаштує, то вам не потрібно буде їздити в магазини, чи на склади і самотужки шукати підходящу стелю – всі можливі варіанти можна знайти на сайті https://sky-n.com.ua/price-list. Більше того, вам не просто допоможуть зробити замовлення і підібрати саме те, що треба, а й привезуть стелю прямо додому і встановлять її.

    Надійність і довговічність – це, мабуть найголовніша перевага натяжної стелі. Тим паче, вона не потребує жодних косметичних ремонтів і роками може зберігати ідеальний вигляд, як при установці. Такі служать близько 15- 20 років, якщо дотримуватись певних умов з експлуатації. Звідси відразу випливає мінус такої стелі – вона ідеальна тільки якщо її не чіпати, бо, наприклад, якщо ви підкинете вгору гострий предмет, він може пошкодити стелю.

    Ще один плюс натяжної стелі в тому, що вона може приховати усі недоліки кімнати, як, наприклад, нерівні стіни, чи криві кути. Вона приховує також різні системи комунікацій, вентиляційні шляхи і інші речі, які потрібно сховати при створенні індивідуального дизайну.
    Такі стелі відрізняються герметичністю і в разі затоплення можуть стримати воду. У таких випадках слід просто спустити воду і стеля знову набуде естетичного вигляду і не матиме жодних пошкоджень. При цьому не постраждає ні сама кімната, ні меблі, стіни, чи будь які предмети і прилади всередині. Однак, і герметичність має свій недолік. Справа в тому, що така стеля не пропускає повітря і простір між самою стелею і нятяжним матеріалом не має циркуляції повітря. Однак, попри це, натяжні стелі вважаються одними з найбезпечіших і не шкідливі для здоров’я людини. Їх без жодного остраху можна встановлювати в дитячих кімнатах. Але щоб переконатись, що ваша стеля не є шкідливою для здоров’я і не нестиме шкоди – вимагайте в компанії сертифікатів про якість матеріалу та відповідність до усіх вимог експлуатації.

    Існують сатинові натяжні стелі і саме вони мають властивість "дихати", оскільки мають пористу структуру і запобігають скопиченню вологи та утворенню грибка.

    Натяжні стелі можуть бути якими завгодно і для їх створення використовується неймовірна кількість різновидів матеріалів. Найдорожчими і найвишуканішими є дзеркальні полотна. Вони можуть візуально збільшувати простір кімнати, що само собою є неабияким плюсом. Така стеля стане прикрасою будь якої кімнати.

    Найпопулярніший варіант стелі - однотонна матова і глянцева. Вони є відносно недорогими і простими в установці і експлуатації.
    І найбільший плюс такої стелі - все, що від вас потрібно – це виміряти розміри стелі і обрати тон і матеріал. Спеціалісти все зроблять самі.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми