Новини Автор: admin Друкувати

Де купувати речі для мами і новонародженого

  • Джерело: businessua.com.

    Часто перед пологами майбутні матусі «губляться»: що купити на пологи, що потрібно для новонародженого, а для себе після народження малюка? Де купувати? Що краще обрати? І починається хаос в голові, а в кінцевому результаті вагітна обирає перше, що попаде під руку і це – далеко не найкращий вибір. Тому сьогодні ми поговоримо про те, що потрібно немовляті і мамі з перших хвилин його появи на світ, а головне – де це купити.

    3812_zavantazhennya_1.jpg (5.3 Kb)

    Звісно, перш за все варто подбати про речі в пологовий будинок. І хоча забобонні мами і бабусі в один голос кричать, що до народження дитини нічого купувати не можна, ми з вами – не віримо в прикмети. Отож:

    Для мами знадобляться такі речі, як нічна сорочка, халат, резинове взуття, памперсні пеленки (так-так, і для мами теж!), прокладки та інші засоби для догляду за тілом та обличчям, в тому числі шампунь і рушники. обов'язково візьміть посуд! Не забудьте про телефон, обмінну карту і паспорт, без яких вас не захочуть прийняти у пологовому будинку. Можна прихопити блокнот і ручку, щоб записувати поради лікарів. Звісно, не забувайте, що вам згодиться одяг для перебування в лікарні після пологів і речі для виписки.

    А тепер щодо новонародженого. Зрозуміло, це – підгузки, памперсні і бавовняні пеленки та одяг для немовляти, який можна придбати за посиланням dnepr.karavan.com.ua. Отож, вам одразу після народження дитини потрібні будуть шапочка, шкарпетки, повзунки і розпашонка або комбінезон для новонародженого.

    З речей по догляду за дитиною вам згодяться вата, ватні диски, ватні палички для немовлят, груша з м'яким наконечником, перекис водню, дитяче мило, крем і присипка, вологі серветки, олійка та піпетки. Неодмінно візьміть з собою конверт для виписки та ковдру для дитини і костюмчик на виписку, - все це можна придбати у кращих дитячих магазинах, таких як BEMBI, CHICCO, TOPKIDS, АНТОШКА та ін, які знаходяться в торговому центрі Караван, або ж їх можна знайти за посиланням dnepr.karavan.com.ua/children-shops/.

    Наша вам порада – прихопіть з собою пляшечки для годування і соску для малюка. Чому? Ми зараз розповімо. Часто у породіль в перші дні після пологів ще не з’являється молоко, а якщо в дитини хороший апетит, тоді маля настійливо вимагатиме їжі. А звідки ви її візьмете? Правильно, суміші, які потрібно буде приготувати у пологовому будинку і годувати ними маля з пляшечки. Та ж історія з соскою (пустунчиком, як її ще називають). Хоча багато сучасних мам проти неї, іноді заспокоїти немовля, яке безупинно ридає, можна лише за допомогою соски.

    Легких вам пологів і щасливого батьківства.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми