Новини Автор: admin Друкувати

Якщо фізкультура не допомагає. Як привести до ладу своє тіло

  • Джерело: businessua.com.

    Люди, які дбають про своє тіло, іноді стикаються з тим, що звичайна фізкультура або дієта не дають бажаного ефекту. Головною причиною розтяжки шкіри і м'язів живота є ожиріння, вагітність, слабкі м'язів живота та деколи непропорційна будова тіла людини. В деяких випадках жодні вправи і спортивні заняття не зможуть підтягнути шкіру і надати їй попередньої пружності. Тому, єдиним варіантом для повернення естетичного вигляду своєму тілу є пластична операція на животі. Вона спрямована на т е, щоб видалити надлишок шкірно-жирової тканини з передньої частини черевної стінки. Така операція називається абдомінопластика. Пластика живота в наш час не рідкість, адже завдяки стрімкому розвитку сучасної медицини, будь-хто може дозволити собі якісні послуги, наприклад, в центрі Центр "Эстетическая хирургия" center-ex.com.ua/operatsii-na-tele/abdominoplastika.

    8045_36.jpg (25.52 Kb)

    Існує кілька видів абдомінопластики, які застосовують в залежності від проблем клієнта. Наприклад, розширена абдомінопластика застосовується тоді, коли людина має надзвичайно великі розміри шкірно-жирової складки. Іншими словами – це операція з перенесенням пупка.

    Обмежена, або міні-абдомінопластика спрямована на те, щоб усунути наявні недоліки в нижній частині живота. В цьому випадку операція не довготривала і проводиться тільки на нижній частині черевної стінки. Зазвичай таку операцію роблять з метою зменшення слідів розтяжок.

    Пластика живота це не єдиний варіант вдосконалити своє тіло за допомогою хірургічного втручання. В деяких випадках люди йдуть на ліпосакцію верхньої частині черевної порожнини.

    Для людей, які мало уявляють собі, як це відбувається, хвилюватись не варто, адже пластика виконується під загальним наркозом і ви постійно перебуваєте під контролем лікаря.

    В процесі проведення розширеної абдоминопластики виконується відшарування шкірно-жирового шару від м'язового і перенесення пупка. При необхідності, здійснюється зміцнення м'язів живота. Завершення операції - дренаж і накладення операційних швів.

    Пластика живота – вкрай серйозна операція, але успішний результат тут залежить не тільки від лікаря, а й від поведінки і відповідальності самого пацієнта.

    До власного здоров'я треба відноситись дуже уважно і виконувати рекомендації хірургів протягом всього післяопераційного періоду. Зазвичай, пацієнт зобов’язаний протягом 3 тижнів носити компресійну білизну і не давати на живіт жодних фізичні навантажень.

    Єдине, що від вас вимагається – вчасно приходити на перев’язки. Це абсолютно безболісна і швидка процедура. Самі шви знімаються приблизно через два тижні після операції.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми