Новини Автор: admin Друкувати

Осінь – високий сезон на ринку праці

  • Джерело: businessua.com.

    В Україні криза, та пошук роботи не завжди закінчується успішним найняттям. Навіть робочі пропозиції за кордоном не завжди різноманітні та привабливі, тому що пошук роботи, як і її надання, часто мають сезонний характер. І це стосується не лише низько кваліфікованої роботи зі збору врожаю, але й нефізичного, офісного наймання. Чому? Давайте розбиратися.

    Чому осінь – такий сприятливий сезон для пошуку роботи?

    Картинки по запросу сезонная работа за границей


    Осінь – це час багатьох починань. Діти повертаються до школи, керівники повертаються з відпусток, роботодавці починають втілювати нові ідеї та розширювати свій бізнес, тому восени з’являється багато робочих пропозицій у всіх галузях. Як знайти роботу своєї мрії у цей час? Все дуже просто – треба організувати все заздалегідь:

    • Оновити резюме та додати останні досягнення, тренінги, освіту та інші переваги

    • Подати оголошення про роботу на найбільших біржах працевлаштування

    • Регулярно відвідувати ці біржі та активно спілкуватися з роботодавцями.

    Цей алгоритм буде зручним для тих, хто шукає роботу в Україні і для тих, хто хоче працевлаштуватися за кордоном. Для останніх, осінь також є найбільш сприятливим сезоном, з великою кількістю вакансій та пропозицій від європейських роботодавців. Можна знайти роботу в Литві - 2eu.work/lithuania/, або пошукати серед пропозицій по іншим країнам. Сезонна робота за кордоном є дуже популярною – збір врожаю ягід та фруктів традиційно вважається важким, тому фермери дуже часто наймають іноземних сезонних робітників для цієї роботи. Головне – розуміти сезонність ринку праці в кожній окремій країні та підлаштуватися під неї.

    Сезонні робочі пропозиції

    Картинки по запросу сезонная работа за границей

    Ті, хто задався питанням, як знайти роботу в Інтернеті, мабуть ще не шукали зовсім! Протягом всього року, багато компаній-посередників рекламують робочі вакансії за кордоном та пропонують свої послуги та допомогу, тому робота за кордоном для українців стає набагато доступнішою восени. Наприклад:

    • У Фінляндії, сезон збору ягід та фруктів починається в серпні та закінчується у вересні. Фіни мають чіткі критерії щодо працівників – наймають лише повнолітніх, не люблять курців. Країна дорогенька, але якщо не жити там на повну та економити, можна відкласти більш ніж 1000 євро в місяць.

    • Польща також привітає українців в сезон збору яблук, груш та полуниці. Тут платня значно нижча, ніж у Фінляндії, але і потрапити сюди на заробіток значно легше.

    Іноземні працівники потрібні в Швеції для збору ягід, в Італії на збір винограду, в Шотландії на сезонний збір картоплі – тому для тих, хто хоче заробити за кордоном восени, є величезна кількість пропозицій та опцій. Шукайте вакансії на авторитетних ресурсах, звертайтеся до легальних компаній, і вже дуже скоро ви будете прямувати за кордон до свого роботодавця.

    Що треба пам’ятати робітникам, прямуючим за кордон?

    Картинки по запросу сезонная работа за границей

    Як ми вже пояснили, пошук роботи восени набагато більш успішний та швидкий – є багато пропозицій від закордонних роботодавців, платню вони пропонують більш ніж достойну, та умови праці дуже сприятливі. Літня спека вже відійшла, але зимові холоди ще не прийшли. Тим не менш, вивчіть поради професіоналів щодо безпечного та мудрого оформлення свого від’їзду за кордон, де ви можете зіштовхнутися з неочікуваними ризиками та проблемами, яких можна уникнути, продумавши все заздалегідь.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми