Новини Автор: admin Друкувати

Як я замовила ідеальне весільне запрошення

  • Джерело: businessua.com.

    Наше весілля було тематичним, тому ми вирішили зробити символічні та особливі запрошення. Відвідавши майже всі крамниці у Львові, ми дійшли висновку, що весільна поліграфія в цілому одноманітна та стандартна. Це нам не підходило. Друзі підказати інтернет-магазин, де можна замовити оригінальні запрошення. Проглянувши асортимент, хвилювання щодо того, де замовити листівки, відпало. Виготовлення запрошень від Event-cards повністю нас задовольнила. Багатство вибору дійсно вражає. Можна знайти запрошення на будь-який смак.

    Феєрія краси: запрошення, якими можна пишатися

    Ми були в захваті від дерев`яних витворів – таку дивину ми бачили вперше. Гладкість матеріалу, витонченість шрифтів, приємний колір – усе було досконалим. "Івент-кардс" повністю задовольняють потреби пари, що готується до вступу в шлюб.


    Нашу забаганку – розмістити на запрошенні фото – виконали бездоганно та за короткий час. Приблизно через тиждень ми вже могли відправити листівки гостям. Відклики про них були лише позитивні. Всім сподобався нестандартний підхід, який ми застосували. Мені здається, саме довершений вигляд запрошень спонукав деяких гостей завітати на наше свято.

    Від різноманіття вибору розбігаються очі. Кожна модель варта того, аби її обрати. Вишукані символи на листівках, тонкі літери, що переплітаються в малюнок, традиційні символи кохання та щастя викликають радість за замилування. Неможливо відірвати погляд від гармонійного ансамблю кольорів та форм. Нам припали до душі:

    • пристойні ціни;
    • точність виконання замовлення;
    • швидкість доставки.

    З першого погляду помітно, що над моделями працювали дизайнери-професіонали.

    Варіанти весільних запрошень в магазині «Івент-кардс»

    Я зраділа, побачивши, що можна обрати будь-який формат. Класичний лист ідеально підходить для виваженої та ніжної пари, екстравагантний згорток – влучний варіант для таких оригіналів, як ми. Обираючи продукцію «Івент-кардс», ти отримуєш саме те, що шукаєш – гарні листівки, які змусять позеленіти від заздрощів подруг.

    Один із найбільших плюсів інтернет-магазину – невисокі ціни. Навіть за індивідуальне замовлення вимагають плату, що не виходить за рамки. Привабливі та недорогі запрошення – що може бути кращим?

    Ми залишили пару екземплярів листівок для себе – такий витвір мистецтва має бути в колекції родинних реліквій. Запрошення на весілля – це своєрідний символ майбутнього сімейного життя. Я суєвірна, тому, аби шлюб вдався, прискіпливо обирала аксесуари для свята. Мої потреби повністю задовольнили працівники «Event-cards», які з усіх сил намагалися догодити примхливій нареченій.

    Юля Саченко



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми