Новини Автор: admin Друкувати

Освіта в Польщі: переваги для наших студентів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: навчання в Польщі

    Дуже сильно між собою сьогодні конкурують вітчизняні та закордонні університети. Але тільки абітурієнтам з батьками належить вирішувати, який ВНЗ обрати. Зважувати всі за і проти можна дуже довго. Тому підкажемо вам, які переваги має освіта за кордоном. З огляду на те, що Польща територіально знаходиться найближче з країн ЄС, а вища освіту в цій країні добре фінансується, чому б не вибрати хороший польський ВНЗ? Рейтинг університетів і підказки консультують фірм дадуть вам можливість вибрати престижний університет і затребувану спеціальність. Давайте подивимося, які ще переваги отримає майбутній студент.


    Престижний диплом

    Польський дипломБезсумнівний плюс освіти за кордоном - отримання європейського диплому. Навіть якщо випускник повернеться працювати в свою країну, у нього буде суттєва перевага перед іншими кандидатами на посаду. Адже освіта за кордоном істотно відрізняється за своєю якістю. Звичайно, більш престижним вважається навчання в державних університетах. Рейтинг ВНЗ, які готові прийняти до себе вітчизняних абітурієнтів, ви можете уточнити у фахівців програми Moja Eedukacja. Тут вас зорієнтують, які спеціальності з'явилися, які ціни запитують університети. Наприклад, для абітурієнтів, у яких є карта поляка, передбачені різні знижки. Про все це краще уточнювати у консультантів програми. А поки повернемося до самої якості знань, які можна отримати, вибравши хороший університет.

    Абсолютно всі вищі навчальні заклади мають гарне комп'ютерне та мультимедіа забезпечення. Багато технічні університети мають сучасне обладнання, яке отримано завдяки фінансуванню університетів ЄС. Завдяки цьому студенти будуть підковані практично, що ще важливіше знання теорії. Відповідно, оцінка роботодавцями таких випускників буде вище.

    Комунікації і море можливостей

    Звичайно, освіта за кордоном - це дуже важливо. Але якісні знання - не єдина перевага, яку отримають випускники. Виключно завдяки освіті за кордоном діти перетворяться в самостійних людей. Адже вони вже будуть самостійно вирішувати всі свої проблеми, які стосуватимуться проживання, навчання, комунікацій з іншими студентами. А цей досвід дуже цінний.

    Післядипломна освіта

    Навіщо вона потрібна? Якщо ви хочете освоїти нову професію або ж поглибити свої знання в уже вивченій спеціальності, тоді настала черга отримати післядипломну освіту в Польщі. Щоб допомогти зорієнтуватися в цих питаннях, створена програма Moja Eedukacja. Зорієнтуватися у всіх тонкощах такого навчання вам допоможуть її консультанти.

    Навчання в Польщі - головні аспекти

    Освіта в ПольщіГоловною метою кожного випускника школи має бути не тільки вступ в хороший університет, а й отримання знань, які допоможуть стати хорошим фахівцем. Адже кожен роботодавець скаже: недостатньо бути активним і комунікабельним, потрібно ще мати хорошу підготовку, базові знання і поняття, які може забезпечити тільки якісна освіта. Мало хто з університетів нашої країни дають дійсно фундаментальні знання. Тому альтернативою може бути освіта в Польщі, яка дозволить студенту розкрити особисті якості. Спілкування з іноземними студентами, фундаментальні навички в обраній спеціальності, можливість жити самостійно і багато подорожувати - ось чим хороше навчання в Польщі. Детальніше ми розповімо про нюанси не тільки навчання, а й проживання, з якими стикаються вітчизняні абітурієнти.

    Навчання

    Потрібно для початку визначитися, на якій спеціальності хотів би вчитися абітурієнт. Швидше за все, такий вибір вже давно зроблений. Після цього потрібно промоніторити, які університети пропонують освіту в Польщі саме на потрібній вам спеціальності. Якщо самостійно з цим завданням вам впоратися складно, можете звернутися до фахівців. Вас зорієнтують з цінами і підкажуть, які університети мають більший престиж і вищий рейтинг серед роботодавців. Вам розкажуть всі подробиці про вступ і допоможуть зібрати пакет документів, необхідний для успішного зарахування в лави студентів. А тепер перейдемо до нюансів з житлом і харчуванням, які цікавлять кожного вступника.

    Проживання

    1. Гуртожиток. Набагато вигідніше, ніж знімати квартиру самостійно, буде жити в гуртожитку. Якщо ви вступили на навчання в Польщі, особливо в державний університет, місце в гуртожитку для вас точно знайдеться. Якщо ж ви вибрали приватний університет, то, швидше за все, при ньому теж буде гуртожиток, але бувають і виключення. Чим зручно проживання в гуртожитку? Сюди намагаються поселяти 2-3 людини в кімнату, не більше. Є доступ до Інтернету, він зазвичай надається за невелику плату.
    2. Харчування. У кожному гуртожитку на кожному поверсі є своя кухня, адже крім освіти в Польщі доведеться думати і про збалансоване харчування. Попередньо зробивши покупки, студент може самостійно приготувати собі сніданок або вечерю. Один похід до супермаркету за продуктами обійдеться десь в 5-10 євро, залежно від покупок.
    3. Транспорт. З комунікаціями у студента точно не буде проблем, оскільки в будь-якому польському місті діє система знижок для студентів.

    Стаціонарне та заочне навчання у ВНЗ Польщі

    Безсумнівно, найбільше переваг має саме стаціонарне, або, інакше кажучи, денне навчання в Польщі. Давайте думати, чому. Кінцевий результат - диплом, причому європейський. Звичайно, це важливо. Але набагато важливіше - знання, які отримує студент. Завдяки членству країни в ЄС, університети Польщі мають хорошу базу для практичної підготовки. Різні грантові програми і пряме фінансування допомагають отримати нове обладнання. Розвиток науки в країні - це дуже важливо, а студенти, які в цьому задіяні, після закінчення зможуть отримати хорошу роботу. Адже підприємці очікують практичних навичок від випускників. Ще один важливий фактор - багато нових контактів, які можна отримати, навчаючись на денній формі. Відмінне володіння польською, та ще й англійською допоможе знайти високооплачувану роботу, а це не останній за значимістю фактор.

    Подумайте самі, що ви отримуєте, вибравши заочне навчання в Польщі. Фактично, це тільки диплом. Ви позбудетеся багатьох переваг стаціонарного навчання. Це і спілкування, і вдосконалення мови, і нові знайомства, і отримання якісних знань. Неважливо, чи будете ви вчитися в приватному вузі Польщі або в державному, все одно ви багато втрачаєте. Хіба що така корочка вам необхідна для роботи в своїй країні, тоді таке навчання повністю виправдане. Якщо ж ви хочете влаштуватися в Польщі або поїхати в іншу європейську країну, тоді бажано все-таки вибрати денне навчання. Ви про це точно не будете шкодувати.

    Який університет вибрати?

    В даному випадку вам потрібно розглядати два варіанти: вибрати приватні ВНЗ Польщі, або все-таки зупинитися на державному. Консультанти програми Moja Eedukacja можуть показати рейтинг ВНЗ, щоб ви вибрали університети Польщі з хорошою репутацією.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми