Новини Автор: admin Друкувати

Де відпочити у Карпатах

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Ворохта

    Поїздки на курорт - це завжди щось особливе. В Україні є достатньо таких місць, більшість з яких знаходиться у Карпатських горах. Туди можна їхати будь-коли: і взимку, коли падає сніг, і в літню пору, якщо море та пляжі почали набридати. Втім недостатньо просто обрати число та забронювати квитки, адже без хорошого планування відпочинок ризикує не вдатись. Ось декілька порад з підготовки, які точно вам допоможуть.

    2470_881635.jpg (66.26 Kb)

    Отже, спочатку варто обрати місце. Одним з найкращих вважається курорт Ворохта, що на Івано-Франківщині. Його ми і візьмемо за приклад. Сюди радять приїздити тим, хто має проблеми з диханням, а також просто жителям промислових районів. Чисте повітря та неймовірні краєвиди справді варті того - лікуватись в Карпатах виходить дуже вигідно.

    Радимо віддавати перевагу гірськолижним курортам, котрим є і Ворохта. Він знаходиться на висоті в 750-850 м над рівнем моря, що ідеально для швидкої акліматизації. Усе що понад кілометр вже може викликати легку задишку у людей, які не звикли до таких висот. Умови тут схожі до всесвітньо визнаних американського Аспена та французького Шамоні, втім інфраструктуру ще треба розвивати й розвивати. Раніше у Ворохті готували олімпійських спортсменів із зимових видів спорту і тому залишились біатлонні траси, трампліни для стрибків на лижах та сноуборді й інші споруди.

    Дивіться, щоб був доступний прокат знаряддя у потрібний час. Ворохта може похвалитись сучасними дошками, лижами, палицями, одягом та усім необхідним. Санки для дітей - за зниженою ціною. Всі спуски яскраво освітлені, а також діють бугельний та крісельний підйомники. Доступні три траси, одна обладнана стометровим мультиліфтом і рекомендована для новачків.

    Слід завчасно розрахувати, як дістатись до пункту проживання. У Ворохті з цим проблем немає: до обласного центру усього 90 км, регулярно ходять електрички, а до найбільшого курорту Буковелі - 15 км.

    В однойменному селищі бере початок знаменита річка Прут, яка оспівана у багатьох народних піснях. Вода в ній справді кришталево прозора й володіє корисними властивостями. Плюс звідси стартує сходження на найвищу гору Карпат - Говерлу, яке щороку здійснюють тисячі туристів.

    Як бачите, пунктів справді доволі багато, але не треба робити все й одразу. Виділіть для справи кілька днів, дізнайтесь про умови від знайомих та інших споживачів і лише після цього приймайте остаточне рішення. Не дозволяйте зіпсувати вихідні чи цілу відпустку і вимагайте відповідного ставлення до себе.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми