Новини Автор: admin Друкувати

Як правильно розпоряджатися грошима на ринку Форекс

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: форекс

    Успішний форекс-трейдинг можливий лише в тому випадку, якщо одночасно будуть поєднуватися три важливі складові: грамотно підібрана стратегія, психологія торгівлі і мані-менеджмент. Саме про управління капіталом і піде мова в статті. Тому, якщо ви маєте намір добитися успіху, обов'язково приділіть час для цієї інформації.

    home-banner.png (301.21 Kb)

    Багато новачків помилково вважають, що інтелектуальна перевага дозволить їм домогтися успіху на міжнародному валютному ринку. Насправді ж, набагато важливіше те, як буде здійснюватися управління капіталом. Але перед тим, як розглянути з усіх боків зразковий мані-менеджмент, давайте повернемось до переконань, з якими приходять на ринок багато новачків. Ось основні з них:

    1. Величина можливого прибутку прямо пропорційна ризику. У відповідності з цим, гравці навіть намагаються збільшити ризик, щоб тим самим заробити велику суму.
    2. Стратегія визначає весь успіх торгівлі. З таким переконанням новачки швидко попадаються на гачок до шахраїв і викладають не малі суми за «диво-методики».
    3. Диверсифікація дозволяє гарантовано захистити гроші і звести ризики до нуля.

    Якщо ваше мислення збігається, хоча б з одним з наведених пунктів, це є очевидним підтвердженням того, що ви ще не переступили стадію новачка.

    Деякі трейдери навмисно намагаються втратити свої гроші

    Як це не дивно, але в розмові з початківцями, приходить розуміння, що про мані-менеджмент і про те як, metatrader 4 download, знають практично всі. Але варто трейдерам залишитися наодинці з ринком, як вони тут же забувають про управління капіталом, значення психології і правильної стратегії. Запам'ятайте, що трейдинг – це своєрідна фінансова гра, де ви можете і повинні обмежувати ризики і час торгівлі.

    Не варто бути професіоналом, щоб зрозуміти одне важливе твердження – як тільки ви перестаєте обмежувати свою відповідальність, втрата депозиту стає очевидною.

    Ключовий параметр управління капіталом – математичне сподівання

    Давайте залишимо суху теорію і перейдемо до практики. Починати торгівлю слід лише в тому випадку, коли ви знаєте, що зможете отримати профіт. Але для цього необхідно володіти таким поняттям, як математичне очікування успіху. Цей термін прийшов до нас з азартних ігор, де гравці вираховують свої шанси на прибуток, визначаючи, позитивне чи негативне у них математичне очікування.

    У торгівлі валютою подібний підхід також працює, і якщо ви маєте позитивне математичне очікування, швидше за все, вас чекає істотний прибуток.

    З якої суми починати торгівлю, щоб не підвищувати ризики

    Якщо ви твердо вирішили присвятити себе торгівлі валютою, слід відповісти на кілька важливих питань:
    1. На яку тривалість операції ви розраховуєте.
    2. Яку величину лота ви вважаєте допустимою.
    Це базові поняття, без яких не варто навіть починати торгівлю на Форекс. Якщо ви будете без розбору інвестувати суми, не замислюючись про їх величину, такий хаотичний підхід дуже скоро обернеться проти вас. Ви також можете зустріти велику кількість «експертних» думок з приводу того, як правильно підбирати лот. Існують навіть спеціальні формули для цього. Однак все набагато простіше і лот ви можете розрахувати за пару секунд самостійно. Головне правило мані-менеджмента говорить: «не можна допустити разового зменшення депозиту на 10%».

    По суті, єдиний параметр, яким може управляти трейдер – це кількість угод. Тому не забувайте приділяти підвищену увагу перед укладанням угоди, подивіться, яким може виявитися максимальний збиток і визначте кількість угод, які можуть бути відкриті одночасно.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми