Новини Автор: admin Друкувати

Як оздоблювати дім фігурками

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: оздоблення фігурками

    Існує чимало способів зробити помешкання більш затишним, але підібрати найкращий буває не так легко. Статуетки чи фігурки стали для багатьох ідеальним вирішенням проблеми. Керамічні, фарфорові чи глиняні - знайдіть потрібну на http://dekorshop.com.ua/catalog/statuetki і переконайтесь в їхніх перевагах самі. Ваша оселя точно засяє по-новому і додасть ефект унікальності. Ось кілька порад, де ці вироби можна ставити:

    Фігурки

    1. Полиці. Фігурки є повноцінним декоративним елементом і будуть одразу кидатись у вічі гостям. Тому обирати їх варто дуже уважно, щоб не наплутати із гармонією. Комбінуйте кольори, створюйте власні методи, а також старайтесь вкласти щось своє. Навіть одна статуетка додасть кімнаті вашої енергетики.

    2. Балкони. Багато хто робить там лоджії, котрі теж потребують прикрас. Фігурки ставлять навіть на порожньому місці, але, зазвичай, їх з чимось поєднують. Розробіть один стиль під вазони і вони створять відмінну композицію або завершать її. Це весело і завжди піднімає настрій, тому не сумнівайтесь, а просто дійте - працює безвідмовно.

    3. Сад. Якщо у вас є зелені насадження, то фігурки їх прекрасно оточать. Пам'ятаєте легендарних садових гномів? Ваші будуть нічим не гірші! Їх можна ставити прямо на газон або в окремі ділянки з рівною поверхнею. Експериментуйте і не бійтесь помилитись. Іншою перевагою статуеток є те, що за ними не потрібно доглядати. Отже, оздобити сад вийде дешево та лаконічно, що завжди краще інших варіантів.

    4. Шафа. Уявіть, як ваші вироби будуть виглядати у скляному дзеркалі. Це чи не найкомфортніше місце для них і прекрасне рішення питання. Замість звичайних фотографій чи листівок зробіть собі тривимірну версію будь-чого. Будьте певні, що ваш шифоньєр оживе і знову сподобається родичам та знайомим.

    5. Стіл. Статуетками можна любуватись час від часу або надихатись постійно. Ми не кажемо, як правильно, адже всі люди різні. Якщо вам щось дуже подобається, то чом би це не поставити на робочий стіл. У музичних школах фігурки полюбляють влаштовувати прямо на фортепіано чи зверху нотної дошки. Атмосферності в такому разі гарантовано не бракуватиме.

    Як підсумок, декоративні фігурки є прекрасним подарунком на будь-яке свято. Вони універсальні, виробляються як машинами, так і ручної роботи, а тому мають широкий асортимент. Вам залишається лише зробити свій вибір. Будьте певні, що статуетка виконає своє завдання на "відмінно".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми