Новини Автор: admin Друкувати

Як купити ідеальну квартиру у Луцьку

  • Джерело: businessua.com.

    Нерухомість завжди користуватиметься попитом на ринку. І якщо ви плануєте придбати собі квартиру, то зараз саме час. Як кажуть експерти, кращого періоду годі й чекати. Курс гривні стабілізувався, а пропозиції суттєво переважають попит в передчутті нового зростання. У таких умовах власники житла змушені торгуватись та продавати його усе дешевше.

    3262_top-photo.jpg (26.62 Kb)

    Ми розглянемо варіант купівлі квартири у Луцьку на lutsk.mesto.ua. Цей портал нерухомості дозволяє купувати без посередників й економити чимало грошей.

    Отже, зараз Луцьк є доволі популярним варіантом для переїзду. Це старовинне затишне місто з населенням менше чверті мільйона людей. До інших країн рукою подати: область має спільний кордон із Польщею та Білоруссю, що спрощує можливі подорожі. Враховуючи безвізовий режим, це непогана така перевага. За статистикою, 68% луччан не хочуть покидати місто - з обласних центрів більший відсоток лише в туристичної Одеси.

    Саме через відмінне географічне розташування квадратні метри тут дорожчі, ніж у центральній Україні, але вигідно вирізняються на фоні великих міст. Наприклад, середня ціна 1м² в Луцьку становить 530 дол, а ще 2012 року показник був удвічі вищим. Стандартна однокімнатна квартира обійдеться тут в 89 українських зарплат, в той час як Київ, Львів та Харків давно вилетіли за сотню.

    Що робити далі? Обираємо район, кількість кімнат та інші умови проживання, після чого шукаємо найкращий варіант. Звичайно, чим дешевше квартира, тим більше доведеться витратити на її можливий ремонт. Враховуйте ці статті витрат перед остаточним вибором. Радимо звертати увагу лише на заявки з фото та чітко встановленими цінами. Можна телефонувати, писати на пошту та зв'язуватись з власником будь-яким способом. Головне - налагодити контакт, зробивши перший крок.

    Якщо потрібної суми ще немає і ви нікуди не поспішаєте, то краще почекати на так звані "термінові" пропозиції. Регулярно моніторте сайт й такі обов'язково з'являться. При обмеженому бюджеті це якраз те, що треба. Вам ніхто не каже перевіряти кожне оголошення, але тримати руку на пульсі необхідно - потім це відіб'ється сторицею.

    В загальному випадку, усе залежить від ваших вимог. Не забуваймо, що це не мегаполіс, а тому квартири в центрі Луцька підійдуть навіть сім'ям з маленькими дітьми. Про переваги варіантів прилеглих і спальних районів можна зайвий раз не казати. Відкиньте сумніви, адже ніщо не замінить власну оселю.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми