Новини Автор: admin Друкувати

Кредити і банківські махінації

  • Джерело: businessua.com.

    Інтернет-простір кишить рекламою банків і пропозиціями доступних і легких кредитів. Ця реклама ніби говорить: Беріть скільки завгодно грошей під найменші відсотки і на будь-який термін! Але як насправді відбувається погашення боргів і до яких махінацій вдаються фін-установи, щоб заробити (тобто видерти з клієнта) якнайбільше грошей? При цьому важливо,щоб ці махінації були «законні», тобто прописані в договорі.

    Більшість людей зараз користуються пластиковими картками. На них нараховують стипендію студентам, пенсію пенсіонерам і зарплату працівникам. Це зручно і вигідно. Хоча, якби кожен пенсіонер знав, що з його заробленої кров'ю і потом пенсії здирають від 10 до 50 грн на місяць за користування карткою – багато з них відмовились би від цього блага.

    Махінації починаються ще з підписання договору. Бо в договорі прописані всі види махінацій, але за дуже гарними і непідозрілими словами.

    Коли ви погасили борг на кредитній картці повністю і нею більше не користуєтесь, але вона знаходиться у вас – банк знімає щомісячну плату за обслуговування.

    Також ви можете залізти в це рабство мимоволі. Як? Якщо захотіли зняти з картки навіть на гривню більше, ніж було у вас на рахунку. Вам пропонують зняти потрібну суму(в мінус, звичайно), і відкривають овердрафт на значно більшу суму. Яка, чомусь, дуже швидко росте і яку потім дуже важко погасити.

    Є ще тяжчі ситуації, коли у вас є кілька карток від одного банку. Тоді в разі непогашення пені за кредит, вам знімають суму з зарплати, і переводять її (не в повному обсязі) на кредитний рахунок.

    Ще часто можна почути про випадки, коли хтось хотів зняти кошти, але банкомат їх не видав, хоча з рахунку вони зникли. Або про те, що працівники банку погашають інший рахунок, а не той, який ви прийшли закривати. І якщо вам раптом не вдасться перейти ці всі перешкоди і знайти ці гроші в визначений установою термін – до вас прийдуть колектори! (Ними можна лякати дорослих, як дітей бабайком).

    Колектори – це підготовані люди (переважно чоловіки – молоді і сильні), дії яких спрямовані на моральне пригноблення боржника. Вони залякують боржників, дзвонять їм в будь яку пору дня і ночі, пишуть листи з погрозами і в кінці-кінців людина готова залізти в ще один кредит, щоб погасити перший. І так може тривати вічно.

    Тому радимо задуматись над тим, чи кредит – це дійсно останній можливий вихід у вашій ситуації. Ось, для прикладу, банки Львова на сайті https://www.dlab.com.ua.

    І якщо так - то сил Вам і терпіння!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми