Новини Автор: admin Друкувати

Чи варто заводити багато банківських рахунків

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: банківський рахунок

    Немає кращого способу уникнути фінансових проблем, аніж керування витратами. Саме ви визначаєте, куди та як ідуть ваші кошти, а з сучасними технологіями робити це стає усе легше. Зараз чимало експертів сходяться на думці, що однією карткою в банку вже не обійтись. Чи справді це так? Давайте розбиратись.

    банківський рахунок

    Завести банківський рахунок у наш час можна усього за кілька хвилин. Не потрібно навіть виходити з дому чи кудись телефонувати - все робиться онлайн в будь-яку пору дня чи ночі. Основна причина відкриття декількох карток: розподілити гроші за функціями. На кожну можна обрати свої бонуси, які знадобляться в майбутньому.

    Наприклад, ми розглянемо популярний варіант з шістьма одночасними рахунками, де головними є лише два. Перший призначений для усіх операцій в інтернеті, а другий - для розрахунків у касах власноруч. Третій - це національний та міжнародний, який знадобиться під час подорожей. Далі йде картка з високими ставками, а також з низькими відсотками повернення й без комісії. І нарешті - запасний рахунок, коли ліміт на якомусь з інших буде вичерпано. Зазвичай, таке необхідно для карти, яка найбільше використовується.

    Якщо ж ви плануєте відкладати гроші на літню відпустку, то і тут потрібен відповідний рахунок. Щоб слідкувати за своїм прогресом відкривають до кількадесят карток. А поповнювати рахунки можна миттєво через https://mypay.ua/ru/banking, котра вважається найбільш надійною платформою для цих цілей.

    Частину грошей завжди треба класти на депозит, щоб була можливість зняти їх в будь-який момент. Такі рахунки призначені для надзвичайних ситуацій. Залишок коштів можна перенести на картки з коротко- та довгостроковими цілями. Всі вони покриваються страховими компаніями, а от без розподілення можна легко перевищити ліміт.

    Усвідомте, що кілька рахунків є не розпиленням, а звичайною необхідністю. Заощадження потрібно ділити - не просто ж так у гаманцях роблять кілька відділень для карток. Після економічних криз усі банки мають заслужити на вашу довіру. Окрім того, з кількома картками можна не хвилюватись про пошук банкоматів та високі відсотки комісії. На додачу, ми можете оцінити загальний рівень обслуговування при кожному варіанті.

    Так, не варто захоплюватись і створювати нові рахунки просто, щоб були. Це може призвести до чималих проблем, зокрема з автоматичними переказами. Плюс слідкувати за ними ставатиме тільки важче. Втім принцип, що "не можна класти усі яйця в один кошик" й досі діє.

    Як підсумок, кілька банківських рахунків пропонують чимало переваг, які підбираються індивідуально.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми