Новини Автор: admin Друкувати

Речовини, які створені для боротьби та знищення бур’янів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Речовини, знищення, бур’янів, ззр, гербіциди, купити, ціна, Україна

    На землі є безліч різних бур'янів, котрі перешкоджають росту промислових культур. Вони забирають всю вологу і корисні речовини, не даючи іншим шанс вижити. Проте на сайті ЗЗР Агро вам допоможуть впоратися з цією проблемою.


    get_img-imagewidth-500-amp.jpg (37.55 Kb)

    Гербіциди – це хімічні речовини, які створені для боротьби та знищення різних видів бур’янів. Також ці речовини призначені для того, щоб контролювати ріст шкідливих рослин.

    Всього є два способи застосування цього засобу:

    • зовнішньої дії – вбивають лише ті шкідливі бур'яни, на які потрапляють,
    • внутрішньої дії – поширюються всередину рослини, і тоді викликають загибель.

    Кожна рослина сприймає препарати такого виду по-різному, тому визначити який спосіб кращий неможливо.

    Гербіциди мають різні види і тому поділяються на:

    • суцільні(діють на види рослин)
    • вибіркові ( впливають лише на певні види рослин)

    Частіше можна зустріти Гербіциди суцільної дії. Вони захищають рослини, проникаючи через листя. Використовують їх за відсутності рослинності на полі.

    Застосування:

    Варто зауважити,що Гербіциди ніколи не застосовуються без допоміжних засобів. Використання подібної отрути для бур’янів не лише підвищує врожайність, але й потребує мало ручної праці.

    Ці речовини безсумнівно є корисними, проте потрібно й знати про їхні недоліки. Невелика частина цих засобів є досить отруйними, і хоч здебільшого вони зберігаються в грунтах лише декілька тижнів, окремі види можуть залишитися там на декілька років.

    Види Гербіцидів:

    1. тітус – застосовується на культурах: картоплі, кукурудзи та томату.
    2. раундап – діє навіть при складних умов. В основі лежить унікальна технологія, яка сприяє проникненню речовини до кореневої системи. Захищає : кукурудзу, соняшник, ріпак.
    3. напалм – знищує багаторічні шкідники. Захищає: пшеницю, ячмінь, картоплю, диню та гарбузи.
    4. торнадо - один з найбільш поширених гербіцидів. Застосовується на сільськогосподарських полях, садах і виноградниках, на присадибних ділянках для боротьби з бур'янами. Рекомендований для боротьби з такими рослинами, як пирій повзучий, рогіз, березка, очерет, осот.
    5. стомп – набагато ефективніший у взаємодії з іншими засобами. Вноситься відразу після посіву і є надзвичайно стійким до сонячних променів.
    6. селект – застосовується в будь-який період культури. Контролює ріст злакових рослин. Зберігається в землі протягом трьох днів.

    Отож якщо ви маєте якісь проблеми з бур'янами, які здавалося б неможливо знищити - Гербіциди саме для вас.

    Дізнатися більше або замовити Гербіциди можна на сайті http://zzr-agro1.com.ua/index.php/gerbitsidi.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми