Новини Автор: admin Друкувати

Як вирішувати важливі питання у бізнесі

  • Джерело: businessua.com.

    Ледь чи не кожен бізнесмен знає, що для того, аби залишатися на плаву, потрібно постійно вести переговори. Причому це не стосується якихось протиправних дій чи методів, які будуть вважатися такими. Мова йде про звичайне спілкування з колегами по бізнесу, а також з конкурентами та суперниками.

    billiard.jpg (47.99 Kb)

    Отож, де і як відбуваються подібні розмови? Звісно, якщо потрібно обговорити якесь надзвичайно таємне питання, тоді обирається місце, де вас буде неможливо підслухати стороннім особам. Втім, набагато частіше ділові люди зустрічаються у більш звичних місцях. Це може бути, наприклад, більярд, котрим дуже захоплюються сильні світу цього. Зіграти між собою партію чи дві, намагаючись перехитрити суперника, а паралельно з цим поговорити про найбільш нагальні проблеми – це доволі поширений варіант серед українських бізнесменів.

    До слова, особливим шиком вважається більярдна кімната вдома. Звісно, це не надто дешево, але дуже зручно, адже так не потрібно їхати кудись, а гостей можна приймати вдома. Всі аксесуари такої кімнати можна придбати за адресою httр://ukrbilliard.com.ua. Тут до ваших послуг будуть столи для будь-якого різновиду більярду, а також тубуси та чохли для київ, більярдні кулі, світильники, крейда для кия і навіть спеціальні рукавички.

    Звісно, є й інші місця, де можна вирішувати власні бізнес-питання. Одним з найпопулярніших на одному рівні з більярдом є також ресторан. Так вже повелося у нашій країні, що практично будь-які переговори ведуться за розкішно накритим столом, на котрому стоять елітні напої та закуски до них. Хороша жива музика та природній шум у такому закладі харчування значно знижують ризик бути почутими небажаними людьми. Зрештою, фізіологічні потреби теж ніхто не відміняв, а значно приємніше вести дискусію, коли у вашому животі не бурчить з голоду.

    Як би це дивно на перший погляд не звучало, але вести переговори бізнесмени також полюбляють на колесі огляду. Це більше притаманне тим людям, котрі патологічно бояться прослуховування. А так вони переконані, що на такій висоті та ще й один на один зі співрозмовником у кабіні прослухати бесіду практично нереально. До слова, такий підхід останнім часом є доволі популярним у кінематографі, що всіляко використовує цю тему.

    Одним словом, вибір місця для ведення переговорів насправді чималенький, тож тут все залежить виключно від ваших уподобань та інтересів. Важливо лише, щоб все вирішилося позитивно, а витрачені зусилля не були даремними.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми