Новини Автор: admin Друкувати

Професійний міксер - найкращий помічник кондитера!

  • Джерело: businessua.com.

    Професійний міксер - це незамінний пристрій-помічник для сучасного кондитера. На сьогодні є безліч кондитерських страв, якість приготування яких залежить від початкового етапу підготовки та обробки інгредієнтів. Ручні міксери є практично на кожній кухні як окремий пристрій, чи у вигляді додаткової опції, наприклад у блендера. Проте кондитери-професіонали найчастіше обирають планетарний міксер. На планетарний міксер ціна є зазвичай вищою за ціну на ручний. Це професійний пристрій, в якому вінчик обертається й навколо своєї осі, й всередині чаші одночасно. Під час роботи цього міксеру є можливість зайнятися іншими справами, оскільки руки залишаються вільними.

    Особливості планетарного міксера

    Основні завдання, які виконує планетарний міксер для кондитера є:

    - замісити тісто;

    - збити білки, вершки та крем.

    Якщо ці два процеси автоматизовані, тоді процес приготування десертів не тільки полегшується, а й значно прискорюється.

    В комплект планетарного міксера повинні входити такі насадки, як:

    - вінчик для збивання білків;

    - насадка для перемішування інгредієнтів;

    - гак для замішування тіста.

    Всі ці насадки повинні бути вироблені з сертифікованого харчового металу, оскільки так збільшується строк їх служби та відповідає нормам гігієни.

    Потужність

    Потужність планетарного міксера залежить від набору функцій та швидкостей. Максимальна потужність сягає до 2200 Вт.

    Матеріал корпусу

    Для виготовлення корпусів планетарних міксерів використовують пластик високої якості та нержавіючу сталь. Перевагами корпусу із пластику - нижча ціна, його легше мити. Моделі із нержавіючої сталі довговічніші, надійніші, проте є важчими та дорожчими.

    Чаша міксеру

    Краще обирати чашу із харчової нержавіючої сталі, оскільки пластик вбирає у себе жири та запахи. Слід звертати увагу й на місткість чаші. Для того, щоб випікати торти на замовлення вистачить міксеру із чашею в 4-6 л, професійним кондитерам - від 10 л. Зручнішими у користуванні є чаші із ручками.

    Швидкість збивання

    Кожна модель має різну кількість швидкостей. Тут варто звернути увагу: чи є можливість плавного регулювання швидкості, що є також перевагою для зручності користування міксером.

    Безпека

    Різні виробники випускають моделі з різним рівнем захисту від: повторного пуску; перегріву; включення при відкритій кришці; включення з неправильно встановленою чашею. Планетарний міксер обов'язково повинен мати автоматичний запобіжник - захист від перенавантаження.

    Таким чином, планетарний міксер є мрією будь-якого кондитера, оскільки без його допомоги процес приготування десертів буде довшим і складнішим, а кінцевий результат може не виправдати сподівань.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми