Новини Автор: admin Друкувати

З чого складається система сигналізації магазину

  • Джерело: businessua.com.

    Будь-якому підприємцю важливо підтримувати своїх співробітників та майно у безпеці. Особливо це стосується таких людних місць, як магазини, де є підвищений ризик втрати товару. І на сьогодні кращим рішенням проблеми є встановлення професійної системи сигналізації на http://legion-security.com.ua/signaling-store/. Про неї і поговоримо.

    6177_ohrannaya-signalizatsia-535x300.jpg (21.65 Kb)

    Сигналізація завжди була частиною охоронної схеми таких закладів, а з роками вона лише удосконалюється. Так, популярною зараз є бездротова система, котра не набагато дорожча за традиційну, зате має низку переваг. В той же час через обмежений радіус дії її використання доцільне лише у магазинах малої та середньої площі. Ось що входить до стандартної системи сигналізації:

    Датчики на вікна та двері. Такі прості магнітні елементи продовжують доводити свою ефективність. Вони встановлюються на кути вхідних дверей і почасти вікон без решіток, реагуючи на їхнє відкриття. Може або вмикатись сигнал тривоги, або ж надходити сповіщення на телефон. Це мінімум навіть для найменшої крамниці.

    Датчики руху. Вони потрібні, щоб знати про усі переміщення на об'єкті. За допомогою датчиків можна виявити вторгнення зловмисників як усередині будівлі, так і зовні. Монтаж здійснюється поруч зі стелею чи на світильники. Для приміщень із домашніми тваринами доступні спеціальні типи детекторів руху. Більшість опцій можна активувати або деактивувати у потрібний вам час.

    Датчик диму. Такі пристрої необхідні, щоб визначити пожежу в закритому приміщенні. Димовий сповіщувач реагує саме на сліди диму, котрі можуть не помітити працівники та охоронці. Встановлюється він безпосередньо на стелю.

    Світлозвукова сирена. Саме вона звучатиме та блиматиме при якомусь порушенні. Всі датчики надсилають сигнали і цей нехитрий пристрій реагує на них. Гучність, силу та розміри ви теж можете коригувати.

    Централь і пульт керування. Централь є головним блоком, куди підключаються детектори та йде сигнал на охоронну панель. А через пульт керування ви маєте змогу ставити та знімати об'єкти з охорони. Їх треба встановлювати у відносно потайних місцях. До системи також можуть додаватись кнопка тривоги, камери спостереження тощо, які контролюються через вищезгадані елементи.

    Як підсумок, сигналізація від Legion в Одесі забезпечить надійну охорону вашого магазину. Вартість розраховується залежно від величини та потреб, а консультація є безкоштовною. Радимо скористатись можливістю.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми