Новини Автор: admin Друкувати

Бизнес-екскурсія по ТОВ "АЛАН"

  • Джерело: businessua.com.

    ТОВ «Алан» люб'язно погодився провести для нас невелику екскурсію по виробництву м'ясних виробів.

    Після проходження КПП обов'язковою умовою є спецодяг та дезинфікуюча зона. Взуття чиститься щітками у спеціальному пристрої, а руки обробляються у дезинфікуючим розчином.

    1531393932.jpg (88.22 Kb)

    На виробництві ковбасних виробів немає сторонніх запахів та все дуже чисто, практично стерильно. Я особисто бачила як для виробництва ковбаси використовували свіже м'ясо. М'ясо свіже, тому що його не транспортують, а обробляють на фабриці. Для цього у них є свої забійні та обробні цехи.

    Обробний цех з далека виглядає як великий мурашник: усі у ньому працюють злагоджено й швидко, а чистоту постійно підтримує клінінговий відділ. Всі ваги мають захист від пилу та вологи і їх можна обробляти миючими засобами.

    У величезних камерах через скло видно як йде процес приготування ковбасних виробів.

    Асортимент МФ «Алан» налічує понад 100 найменувань високоякісних ковбас та м'ясних виробів. Після приготування, вся продукція ще раз перевіряється вручну, щоб не допустити брак.

    На всіх співробітниках виробничої дільниці уніформа та одноразові фартухи, захисні маски та головні убори.

    Після варильних та коптильних камер вся продукція вистоюється у холодильних камерах та відправляється у пакувальний цех. Вся упаковка та маркування відбувається на автоматичних лініях. Продукція одночасно зважується та наноситься маркувальна етикетка.

    Відділ логістики готує продукцію для оперативної доставки в усі куточки України. Щоб витримати температурний режим та швидко доставити замовлення, «Алан» має свій автотранспортний парк з авторефрижераторами. Така велика фабрика, а працює злагоджено та все під контролем.

    Як й годиться кожному харчовому виробництву, біля входу на фабрику є магазинчик фірмової торгівлі. Після настільки пізнавальної та розгорнутої екскурсії я не змогла пройти повз нього.
    Правду кажуть, що «Алан» — улюблена ковбаса країни!

    Была на екскурсії Ольга Ткаченко, компания avtoves.ua



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми