Новини Автор: admin Друкувати

Фруктові цукерки - новий тренд здорового харчування

  • Джерело: businessua.com.

    Відомий український виробник сухофруктів Sergio порадував вітчизняних споживачів, випустивши натуральні фруктові цукерки під брендом ФрукФетта, які не тільки мають приємний запах і смак, але й корисні для здоров'я. У виготовленні цієї продукції використовуються тільки натуральні компоненти: пюре з фруктів або ягід і цукор. У складі цукерок немає штучних добавок, якіполіпшують аромат, консервантів та інших ненатуральних інгредієнтів. Фруктовими снеками можна побалувати навіть маленьких дітей, оскільки вони не зашкодять зростаючому організмові.

    Склад фруктових цукерок



    ФрукФетта містить тільки цукор і фрукти високої якості. При виготовленні цих солодощів використовується комбіноване сушіння фруктового пюре, завдяки чому в них практично повністю зберігаються вітаміни, й вони залишаються такими ж корисними, як і натуральні фрукти. Любителі солодкого, особливо ті, кому раніше вже доводилося купувати сухофрукти від ТМ Sergio, належно оцінили у ФрукФетті глибокий смак і живий аромат лісових ягід та садових фруктів.



    Снеки та цукерки випускаються з найрізноманітнішими смаками, від стиглого соковитого яблука, солодкої груші або вишневого варення до злегка кислуватого лимона або південних мандаринів. Виробляється ФрукФетта і на основі різних ягід: малини, смородини, журавлини.



    Користуються популяністю й фруктові цукерки з незвичайними поєднаннями і комбінаціями смаків, наприклад, малина з яблуком, смородина з чорницею, порічка з журавлиною, полуниця з яблуком та інші не менш ароматні і апетитні різновиди, які можна придбати онлайн, знайти у магазинах, різноманітних закладах (серед яких можуть бути маленькі кафе в Одесі або популярний ресторан м. Вишневе) та інших торгових точках.



    Калорійність і зберігання фруктової продукції



    Вживання цукерок ніяк не вплине на стрункість фігури і вагу, адже в них містяться лише вуглеводи (приблизно 85%) та білки (близько 1,2%), і зовсім немає жиру. Енергетична цінність варіюється в межах 334-335 кілокалорій, тому цукерки можуть стати не тільки приємним десертом, але і використовуватися в якості смачного перекусу між основними прийомами їжі.



    Зберігати фруктові цукерки рекомендується в особливих умовах: температура не вище +15 і невисока вологість. Вживають цю солодку і корисну продукцію в якості ласощів або як апетитну добавку до чаю. ФрукФетта стане незамінною на роботі або в тривалій подорожі, адже ці фруктові снеки прекрасно втамовують голод і піднімають настрій своєю свіжістю та чудовим смаком.



    Вартість фруктових цукерок



    Снеки за своєю структурою нагадують пастилу, але з більш вираженим смаком і ніжним ароматом, ніж прості східні солодощі. Звісно, натуральна продукція, виготовлена ​​з якісних натуральних інгредієнтів з використанням унікальної технології, не може коштувати дешево. Ціна ФрукФетти дещо перевищує вартість інших солодощів (10 грн за штуку), але для багатьох споживачів краще придбати якісний, безпечний натуральний продукт, аніж недорогі цукерки, в складі яких можуть бути штучні добавки і консерванти, що викликають алергічні реакції.



    Де придбати фруктові солодощі



    Купити ФрукФетту можна не тільки в столиці, але і в більшості великих українських міст, від Харкова і Одеси до Дніпра і Львова. Офіційні партнери Sergio пропонують натуральні солодощі оптом і в роздріб. Для замовлення оптових партій можна звернутися на сайт виробника www.sergio.com.ua або за телефоном 097-358-12-92.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми