Новини Автор: admin Друкувати

Ліжко чи диван: обираємо місце для відпочинку

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Ліжко, диван

    На що звернути увагу під час вибору?

    Найголовніша кімната в усьому домі це, звісно ж, спальня. Тут ви відпочиваєте після напруженого дня, проводите більшу частину свого часу, насолоджуєтесь неспішними вихідними і просто приходите полежати та подумати про щось спокійне, далеке від робочих буднів. Втім, у багатьох людей, при умеблюванні спальні, виникає цілком передбачуване запитання – що обрати? Повноцінне ліжко чи зекономити простір та зупинитись на розкладному дивані? Розберемо всі варіанти.

    3106_592d390bc9526.jpg (30.91 Kb)

    Ліжко стане ідеальним вибором, якщо ви не обмежені у просторі квартири чи будинку і можете собі дозволити повноцінне одно- чи двоспальне ліжко в домі. Дизайнерські рішення безмежні, то головне звертати увагу на матеріали, з якого виготовлено корпус – не намагайтеся зекономити і обирайте ліжка зі справжнього дерева, а також правильно підбирайте ортопедичні матраци від httр://matroluxe.com/matrasy-ortopedicheskie. Матрац – це запорука вашого хорошого сну та відпочинку, а ортопедичний варіант захистить здоров’я спини й суглобів.

    Існують пружинні та безпружинні матраци. Чим більше пружин у першому матраці, тим краще підтримується анатомічна форма спини. Окрім того, кількість пружин впливає на строк служби матрацу і його здатність до «просідання».

    У без пружинних матрацах пружини замінюються різними типами наповнювача – від латексованої піни до кокосової койри чи соломи – це все справа смаку та звичок.

    Окрім того, виробники матраців пропонують обрати тип жорсткості, рекомендуючи м’які матраци тим, у кого проблеми з попереком, середньої жорсткості – дітям та тим, кого не турбує спина, а екстра м’які – тим, хто страждає захворюваннями хребта.

    Дивани від httр://matroluxe.com/divany-dlja-doma можуть стати не лише чудовим ліжком для тих, у кого обмаль місця в кімнаті, але й прекрасною деталлю інтер’єру. Які бувають типи диванів?

    «Єврокнижка» - чи не найпопулярніший вибір не лише для спальні, але й для вітальні, адже такий диван може стати ліжком для неочікуваних гостей, а додатковий внутрішній простір дасть можливість поскладати туди спальні речі тощо.

    Кутовий диван просто розкласти і перетворити у півтора спальне ліжко. Єдиний мінус такого дивану – «поділ» між основною частиною та висувним матрацом, втім, під час сну це не завдає незручностей.

    Диван «акордеон» легко розкласти, перетворити у велике, двоспальне ліжко та замінити ним основне місце відпочинку у спальні. Він простий у використанні та регулюванні і комфортом сну задовольнить навіть найвибагливіших соньків.

    Диван-рокзладачка або таке ж крісло – чудовий вибір для віталень, але як спальне місце – некомфортний та майже не використовуваний, адже виконує зазвичай лише декораційну функцію у приміщенні.

    Отже, і ліжко, і диван мають свої переваги і обирати потрібно виходячи зі власних потреб, а також вимог вашої житлової площі. Відпочивайте з насолодою!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми