Новини Автор: admin Друкувати

Як вибрати каблучку для заручин. Корисні поради чоловікам

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: каблучка для заручин

    Різноманіття ювелірних виробів вражає – з діамантами, сапфірами, смарагдами чи просто з хитромудрим плетивом власне з золота або срібла – каблучки виготовляють на будь-який смак та гаманець, втім, цим не полегшують процес вибору чоловікам, особливо на таку важливу подію як заручини.

    каблучка для заручин

    Каблучка на заручини може бути будь-якою, залежно від ваших вподобань та уявлень про смак вашої обраниці. Помилковим є уявлення, що каблучка повинна бути просто і без будь-яких прикрас: навпаки, класичним зразком каблучки з нагоди такої оказії вважається перстень з маленьким камінчиком посередині, але не обов’язково обмежувати цим свій вибір.

    Як обрати ідеальну каблучку на заручини?

    1. Вибираємо метал. Якщо звернутися до тієї ж класики, то найправильнішим буде вибір, зроблений на користь каблучки з золота. Жовте, біле, рожеве чи навіть червоне – тут справа у смаку, тож обирайте той перстень, який буде вам до вподоби. Ювелірні каблучки в Україні можна підібрати з цілого розмаїття перснів, навіть якщо вашій обраниці більш до смаку не золото, а срібло чи платина – просто врахуйте цей аспект!

    2. Вибираємо дорогоцінне каміння. Насправді, вибір металу та його кольору – найпростіший етап, а от до питання про камінець у прикрасі домішується чимало забобон. Так, наприклад, перли у каблучку на заручини обирати не радять через те, що цей камінець нібито приносить сльози парі. Діаманти навпаки вважаються найбільш оптимальним вибором, адже така каблучка обіцяє довгі і міцні відносини. Для тих, кому діамант трохи б’є по кишені, існують більш бюджетні варіанти каблучок з фіанітом – придивіться!

    Як дізнатися розмір каблучки коханої?

    Якщо тільки ваша обраниця «випадково» не проговорилася про розмір пальця, у вас додасться мороки з визначенням правильного розміру. Чимало чоловіків не роблять з цього проблему і купують каблучку наугад, потім просячи обміняти, якщо розмір не співпав, втім, значно приємніше і вам, і коханій буде, якщо ви одразу одягнете на пальчик ідеально підібраний перстень.

    Спробуйте знайти «спільника» у вигляді подруги коханої – нехай вона тихенько розпитає розмір або, можливо, одразу вам скаже – це лише для чоловіків таємниця Полішинеля!

    Якщо цей варіант не для вас і ви не хочете втаємничувати будь-кого у свої плани, придивіться до прикрас, які носить ваша кохана. Можливо, вам вдасться забрати одну з каблучок і таким чином дізнатися вже у ювелірному магазині розмір пальця. Або ж обведіть будь-яку з каблучок олівцем на папері і з цим «малюнком» завітайте у магазин, нехай рятують! Не менш простий варіант – одягнути каблучку коханої на свій палець і «відзначити» місце, на якому вона зупинилася. Тепер – скоріш у ювелірний, міряти бажані варіанти!

    Ви визначилися з розміром, кольором металу і навіть знаєте, який камінець повинен бути на каблучці для заручин? Що ж, вітаємо, головні справи вже зроблено. Втім, що робити, якщо ви хочете щось неймовірно особливе для коханої, дизайн, який запам’ятається назавжди, каблучку, яка не покине її палець? Нічого складного – ювелірні магазини можуть запропонувати ексклюзивні каблучки або ж виготовити в єдиному екземплярі за вашим ескізом чи побажаннями.

    І нехай ваша любов буде такою ж прекрасною, як і каблучка!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми