Новини Автор: admin Друкувати

Вибираємо диван мрії: на що треба звертати увагу

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: дивани Інтеріа

    Для сну, відпочинку чи кухні – що варто знати, обираючи диван для дому?

    Диван є практично у кожній оселі, втім, це не полегшує мук вибору, коли потрібно обрати диван для певної кімнати чи для того, щоб він виконував якусь мету. Так, до прикладу, завжди простіше, коли перед очима є чималий асортимент: дивани Інтеріа можуть похвалитися різними видами, формами та кольорами, тому, при увазі до основних функцій цієї деталі інтер’єру, ви зможете вибрати диван своєї мрії. Вам просто не захочеться з нього вставати!

    диван мрії

    1. Зверніть увагу на багатофункціональні дивани.

    Найчастіше дивани обирають для квартирного будинку, де площа приміщення обмежена і покупці звертають увагу передусім на компактність та функції меблів. Так, до прикладу, дивани-трансформери можуть слугувати і диваном для вітальні, і ліжком – це особливо хороший варіант, якщо у вас однокімнатна квартира і ви хочете мати зручне місце для сну та відпочинку водночас. Звертайте увагу на матрац такого ліжка – найкращим буде ортопедичний, який подарує здоров’я вашому організму.

    Дивани-«єврокнижки» добре економлять простір: в них посувається сидіння,спинки можуть складатися вниз, а також такі моделі мають просторі ящики для зберігання інших речей. Зверніть увагу!

    Більш бюджетним варіантом є дивани-розкладачки. Хоча вони не мають додаткових відсіків для зберігання речей і їх потрібно посувати, щоб мати додаткове місце для розкладання, ціна потішить невибагливих покупців і тих, у кого доволі обмежений бюджет.

    Якщо ви обираєте диван для повсякденного користування саме у відпочинковій зоні і вам не залежить на додатковому спальному місці, зверніть увагу на оригінальний варіант «клік-кляк». В них можна посувати підлокітники, розкладати наполовину або просто робити комфортну модель для сидіння.

    2. Чому каркас – важливий?

    Так, справді, від матеріалу, з якого виготовлений каркас ліжка, залежить його вартість. Дивани зі справжнього дерева можуть «влетіти» вам в копієчку, але послужать вам багато-багато років. Якщо ви все ж плануєте обрати дерев’яний диван, а не каркас з ДСП чи металу, звертайте увагу на якість деревини.

    Дерево для виготовлення каркасів дивану повинно бути максимально просушеним та відшліфованим, а деталі не повинні виступати, як і болти. Окрім того, звертайте увагу на якість проклейки – скажіть «ні» слідам від клею!

    3. Як щодо кольору?

    Найбільш приємна, але й заморочлива проблема під час вибору дивану – його колір. Не соромтесь попросити допомоги спеціалістів: дизайнери допоможуть вам підібрати відтінок дивану, який зробить кімнату красивішою і не створить відчуття «дешевизни» меблів чи оформлення.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми