Новини Автор: admin Друкувати

Три аргументи: ЧОМУ ВАРТО ПРОВЕСТИ КОНКУРС ЧЕРЕЗ .bepeam

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: bepeam

    Ця стаття для тебе, якщо тобі цікавий ефективний спосіб залучення клієнтів, а не історія про те, як швидко накрутити підписників. Ми не будемо розписувати маркетинг-стратегії. Хто така сестра таланту, ми розуміємо, тож відразу до справи.

    contest-about-pic.png (.15 Kb)

    Розберемо найпростіший і подночас ефективний інструмент – конкурси в інтернеті.

    Конкурси для підписників і популярні giveaway в інстаграм є одним із видів "білого" просування, безумовно, мова йде виключно про чесні конкурси в інтернеті. І зараз саме час представити вам .bepeam.

    Знайомтеся, перший і єдиний в світі сайт для проведення чесних конкурсів. Ніяких підставних переможців, інтрига та прозорість від початку і до переможного кінця.

    Як працює сайт конкурсів з призами?

    Все просто. Програма для вибору переможця.bepeam розроблена на прозорому алгоритмі. Щасливчик обирається випадковим чином, а кожен новий учасник так чи інакше впливає на результат. Основна перевага нашого сервера – це можливість переконатися в прозорості розіграшу прямо зі свого телефону або комп'ютера, коли завгодно.

    А тепер, вишенька на торті: 3 вагомі аргументи, чому варто довірити просування .bepeam. Переконайтеся в цьому самі.

    1. Збереження репутації вашого бренду

    Збереження репутації – вагомий показник запустити конкурс в інтернеті через .bepeam і без ризику розповісти про себе. Поки триває розіграш, ми звичайно ж нагадуємо про нього і організатора в соцмережах. Учасник, і цілком ймовірно, ваш майбутній покупець, може відстежити своє місце в діючому конкурсі та ще раз переконатися в його справедливості.

    2. Умови конкурсу зрозумілі навіть дитині

    Умови розіграшів прості до неподобства, і як раз в нашому випадку, неподобство - великий плюс. Для участі у конкурсі потрібно просто підписатися на сторінку, поставити лайк під постом і відмітити декількох друзів в коментарях. Погодьтеся, не так складно, тим більше якщо мова йде про розіграш айфону, наприклад.

    3. Правильна цільова аудиторія = впізнаваність бренду і продаж

    Після затвердження розіграшу, ми розміщуємо публікацію з новинами конкурсу в наших соціальних мережах. Публікація обов'язково містить посилання на ваш профіль. Маркетолог і SMM-менеджер ретельно налаштовують рекламу, орієнтуючись на портрет вашого покупця. Ми налаштовуємо оголошення по інтересам, геопозиції, віку та іншим важливими ознакам. Ось що таке "правильна" цільова аудиторія. Таким чином, люди не просто беруть участь у розіграші, а переходять за посиланням на ваш аккаунт, дізнаються про пропозиції та врешті-решт, купують товар.

    Розіграші та Giveaway потребують багато часу, тому краще довірити подібне просування .bepeam. А ось який саме конкурс провести, залежить вже повністю від ваших побажань.

    Ми зробимо все можливе, щоб довести: розіграш призів в соцмережах повинен бути чесним, а пост зі словом "КОНКУРС" може викликати довіру.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми