Новини Автор: admin Друкувати

Принципи менеджменту з точки зору системи координат

  • Джерело: businessua.com.

    У даній статті ми поговоримо про таке явище як система координат і про РПТК-4 «Робота з У2ДС» інструментального комплексу «Раструб», реставрованого українським вченим, академіком УАН Олегом Мальцевим. Ця геометрична вправа забезпечує розуміння тієї системи координат, де ми з вами живемо і існуємо. Будь-яка система координат, в якій знаходиться людина, має 8 компонентів.


    Що таке система координат? Озирніться навколо: те, де ви зараз перебуваєте, і є система координат.

    Подивимося, які елементи є в системі координат, в якій живе людина? Безумовно, людина перебуває у певному об'ємi, де і ви зараз перебуваєте, і там існують різні стани енергії. Постукайте по предмету поруч з собою - він твердий. Це - один стан енергії, є також рідкий, газоподібний стани енергії. Це все - різні стани енергії з різними властивостями. Усередині всього цього існує час. Чи не так? Діють певні сили. В силу цього існують швидкості, точки опори та еталони.

    Отже, ми маємо 8 елементів системи координат:

    1. Еталон.
    2. Об'єм.
    3. Енергія.
    4. Час.
    5. Сила.
    6. Дистанції.
    7. Вірогідністі.
    8. Точки опори.

    Що таке точки опори? Якщо ви сидите, то це - одна точка опори. Будинок, де ви живете - це друга точка опори. Відстань між двома точками опори дає дистанцію, на дистанції виникає швидкість. І ви повинні розуміти, що ви можете працювати з геометрією. Геометрія - це те, всередині чого відбувається щось або з чим відбувається щось. Спочатку виникає геометрія, потім - реалізація.

    Уявіть собі, що ви помітили геометрію, почалися події, ви зміщуєте геометрію, і події відбуваються поруч, вас не торкаючись. Ви взагалі можете знищити цю геометрію або ж не дати щось зробити зі своєю геометрією.

    Четверта вправа комплексу «Раструб» говорить про "У2ДС" (керовано-рухово-динамічний слайд) і вчить людину про те, що події розташовуються усередині геометричної системи. Цю геометрію можна зробити великою або маленькою. Всередині неї можуть також бути інші геометрії. Але вся проблема в силі духу, іншими словами концентрації речовини на один квадратний сантиметр.

    Коли ми вчимося працювати з У2ДС, ми розуміємо, що будь-яка фірма - це система координат, яка працює за рахунок енергоінформаційного компонента. В силу цього, нам потрібно вміти застосовувати систему координат з точки зору менеджменту. Або всі співробітники сповідують єдину систему координат, і все відмінно працює, або співробітник потрапляє на палубу корабля, де директор, як капітан, повинен почати командувати кораблем, або директор спускається зі співробітником на підводний човен, а там вже починається зовсім інший менеджмент.

    Ми маємо справу зі старшими товаришами та співробітниками, які або прийняли єдине мислення в компанії, або не прийняли. У останніх існує своя думка з кожного питання. Це - два поверхи цієї системи координат.

    По суті своїй, це - ті, з ким ви домовлялися і ті, з ким ви не домовлялися ні про що. Менеджмент прикладної науки рекомендує домовлятися з усіма. У зв'язку з тим, що більшість людей вважають, що все має відбутися саме по собі. Але саме по собі нічого не відбувається.

    Очікування - це психіатричне захворювання. Людина - творець, вона повинна творити, діяти, робити вчинки. Коли вона цього не робить, знаходиться в очікуванні того, що за неї хтось щось зробить, вона помиляється. Помилка веде до захворювання, тому що все життя стає невдачею. Невдачі роблять людину слабкою. І якщо хтось десь пристосувався, десь присів і думає, що його це не торкнеться, то він дуже сильно помиляється. Це стосується всіх. Тому домовлятися потрібно з усіма. Само собою нічого не з'явиться, все повинно бути створено. Необхідно застосовувати задачу класу створення, замість задач виживання і стану.

    Так що у нас виходить, коли ми говоримо про системи координат і про людей? Коли ми говоримо про збірку системи координат і терміналу (людини) в результат, у нас виходить, що ми це можемо робити самостійно з собою, але це ж ми можемо робити й з іншими, лінгвістично, із застосуванням інструментів і силою вчинків. Все це поєднується разом в єдину систему.

    Кожна людина залежна від цих елементів системи координат, як же ви будете з нею діяти, просто візьмете її та скажете: «Давай з тобою роботу зробимо?». І потім у вас почнеться гра математичних ймовірностей з обох сторін. Вам же керований результат потрібен? Якщо керований, то ви всі ці речі повинні знати.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми