Новини Автор: admin Друкувати

Дизайн квартир, що популярно в 2019 році

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: дизайн

    6d67aa87e90a210e0b518d9021ef1c.jpg (47.9 Kb)

    З кожним новим роком з'являються нові тенденції в дизайні інтер'єрів, які потрібно враховувати та навіть переглядати, аби ви могли оновлювати свій дім з впевненістю та легкістю. В минулому році був великий запит клієнтів на рожеве золото, плитку метро та освітлення, оскільки це були деякі з головних тенденцій домашнього декору 2018 року.


    З новим роком з'являються нові моделі та ідеї для прикрас, а також стильні, непідвласні часу речі з класичним стилем. 2019 рік приніс з собою деякі фантастичні тенденції в дизайні оселі, на які вартує звернути увагу.

    Природні елементи
    Відходячи від одержимих тенденцій декору, які домінують в тенденціях дизайну 2018 року, 2019 рік рухається в сторону свіжих натуральних матеріалів, таких як камінь, мідь, бетон та граніт. Ці елементи допоможуть принести безтурботну атмосферу в будь-який простір, відображаючи мир навколо вашого дому.

    3hpi042qhy5favpg7q9z3qt1b3b0v731.jpg (.91 Kb)

    Оксамитова обстановка
    Оксамит рахувався старомодним та задушливим, а тепер - розкішним та втішним. Ця багатовимірна тканина вже почала залучати до себе велику увану, і більшість дизайнерів прагнуть до оксамитово декору, так як він є одним з найбільш затребуваних напрямків дизайну інтер'єру в 2019 році.

    Латунний декор
    2019 - це рік, коли ми прощаємося з нержавіючою сталлю, хромом та полірованим нікелем та вітаємо мідні акценти назад в наші будинки. Латунь - надзвичайно тепла та тонка альтернатива очікуваним стальним акцентам, і вона обов'язково добавить повсякденне відчуття елегантності у вашу оселю.

    Чорно-білий декор
    По-справжньому позачасовий тренд дизайну, чорно-біла обстановка обов'язково повинна бути у вашому списку тенденцій. Візуальний контраст чорно-білого надасть відчуття рівноваги та сміливості вашому будинку, зробить такий собі графічний ефект, непідвласний часу.
    Бетонні акценти

    Деякі можуть задаватися питанням, чому бетон покинув будівельну зону, але 2019 стане роком, коли він увійде в багато будинків, адже він забезпечує чіткий, чистий вид, який легко доповнити іншими елементами. Геометричні бетонні плитки будуть ставати все більш популярними і об'єднувати два модних дизайнерських тренда цього року.

    Яскраво-жовтий
    Раніше яскраво-жовтий здавався занадто сильним та драматичним, але в цьому році чим сміливіше, тим краще. Жовтий - це колір, який випромінює щастя, впевненість та радість. Незалежно від того, використовується він в якості акцентів чи яскравих висловлювань, жовтий колір обов'язково зробить вашу оселю життєрадісною.

    Агатові шпалери
    2018 був роком, коли шпалери використовувалися в багатьох будинках. 2019 рік не буде відрізнятися, і це все в друці. Шпалери Агат викликають сплеск кольорів, а їх природні кольори ідеально поєднуються як з яскравими, так і з природніми тенденціями, які мають велику популярність в 2019 році.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Все про автоматичні стратегії Google Ads: ефективність, переваги та недоліки Все про автоматичні стратегії Google Ads: ефективність, переваги та недоліки
У світі онлайн-реклами, де кожна секунда на рахунку, автоматичні стратегії Google Ads виступають як незамінний інструмент рекламодавців, які прагнуть ...
Україна зуміла відновити експорт електроенергії, і за це маємо  дякувати ППО, — Кацуба  Україна зуміла відновити експорт електроенергії, і за це маємо дякувати ППО, — Кацуба
Цієї зими Україна зуміла захистити енергетичну і промислову інфраструктуру, що дозволило відновити експорт електроенергії вже у січні 2024 року. Про ц...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми