Новини Автор: admin Друкувати

Як обрати пульт для техніки

  • Джерело: businessua.com.

    Пульт дистанційного керування належить до тих речей, якими користувався кожен. Попри стрімкий технічний прогрес цей пристрій не втрачає своєї актуальності, підлаштовуючись під умови нинішнього часу. Підібрати необхідну модель можна на remote.com.ua, де доступна і проста покупка товарів. А ось на що слід звернути увагу при виборі пульта в першу чергу.

    3054_denn101_pult_ruka.jpg (73.28 Kb)

    Призначення. Найбільш розповсюдженими залишаються ПДК для телевізорів, однак це далеко не єдиний їхній тип. Зараз існують варіанти для тюнера T2, а також супутникових і кабельних тюнерів. Пультом можна відчиняти або зачиняти ворота і підіймати чи опускати шлагбауми. Є моделі для кондиціонерів, проекторів, музичних центрів, аудіосистем, DVD, Blu-ray та домашніх кінотеатрів. Ба більше, за допомогою таких здійснюється керування комп'ютерів, ноутбуків і смартфонів. В останній час популярність набирають пульти для приставок Android і Linux, а також новітніх IPTV і Smart TV. Гіропульти ж мають у собі повноцінну клавіатуру та можуть керуватись через Bluetooth.

    Потреби. Очевидно, що пульт має виконувати усі задачі, які необхідні користувачу тут і зараз. Деяким підійдуть оснащені складні моделі, іншим потрібно щось просте та надійне, а треті віддадуть перевагу універсалізму. Таким чином, завжди звертайте увагу на функції, якими може похвалитись ПДК. Радимо перевірити, чи є важливі кнопки на місці та чи можна покращити варіант.

    Система. Пульти можуть бути інфрачервоними або радіочастотними. Перший варіант ідеально підходить для ТБ, однак зі складнішими завданнями він не впорається. Тож вивчіть, на яких частотах у МГц може працювати пристрій, а також чи є можливість обладнати такий функціоналом Air Mouse.

    Зовнішній вигляд. Більшість використовує пульт щодня, тож його формі та кольору слід приділити достатньо уваги. Це правда, що апарат роблять максимально нейтральним, щоб він однаково підходив дуже різним категоріям людей. Втім фірми випускають й інші моделі. Тому немає сенсу повторювати за 90% і брати чорний чи сірий типи. Спробуйте знайти те, що буде до вподоби саме вам. А додатковим плюсом яскравого пульта є те, що його важче загубити серед купи речей.

    Практичність. Не забувайте, що пульт має бути зручним в користуванні. Тобто слід завчасно переконатись, що кнопки легко натискаються і не створюють дискомфорту. Усе найважливіше має виділятись розміром чи кольором.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми