Новини Автор: admin Друкувати

Де купити якісний бетон в Києві

  • Джерело: businessua.com.

    Будь-яке будівництво неможливо уявити без застосування бетону, який використовується при зведенні будинків, промислових споруд, укладанні доріжок, майданчиків та багато чого іншого.

    якісний бетон в Києві

    Придбати якісний бетон за розумною ціною можна в компанії "Технологія бетону", яка вже тривалий термін успішно займається виробництвом і реалізацією товарного бетону. За посиланням https://tehbeton.com.ua/produkcziya/beton/ можна дізнатись про фірму і її послуги більш детально. Головними перевагами компанії є найсучасніше обладнання, професіоналізм і постійний контроль за виробництвом, що дозволяють виготовляти бетон найвищої якості та будь-яких видів. Крім цього новітні технології дозволяють суттєво здешевити процес виробництва бетону, що у свою чергу знижує кінцеву ціну для покупця. Продукція даної компанії проходить жорсткий контроль в сертифікованій лабораторії. Тому, якщо вам необхідний справді відмінний бетон переходьте за адресою https://tehbeton.com.ua/produkcziya/zhby/. Територіально виробництво бетону проводиться на двох заводах що знаходяться в межах міста Києва. Компанія займається доставленням бетону по Києву і Київській області. Ціну на бетон від фірми "Технологія Бетону" можна дізнатись в прайс-листі , з яким можна ознайомитись на офіційному сайті компанії.

    Тож давайте розберемось в головних поняттях пов'язаних з бетоном і тим, де він використовується.

    Бетон - це будівельний матеріал, який отримують шляхом формуванні і затвердіння спеціальної ущільнювальної суміші. До складу суміші для бетону входять склеююча речовина (цемент чи інші), а також заповнювачі різних фракцій.. Основними компонентами для виготовлення бетону є цемент, щебінь, пісок і вода В деяких випадках бетон може містити також і спеціальні добавки. Втім, бетон буває різних видів, а тому в залежності від стандартів того чи іншого виду складові його виробництва можуть різнитися. Скажімо, виготовлення асфальтобетону передбачає виключення води з процесу виробництва.

    Застосування

    Бетон застосовують при заливці плит цоколя споруди, фундаменту чи спорудженні несущих конструкцій. Бетон використовується, як для будівництва житлових приміщень так і для промислових будівель. Бетонна суміш підбирається для кожного окремого випадку аби в майбутньому будівля витримувала перепади температур, вібрації, вологість, поперечні чи продільні навантаження тощо. Словом, товарний бетон є просто необхідним для будівництва і з цим не посперечаєшся.

    Види бетону

    Бетонні суміші класифікуються згідно ГОСТу 25192-82. Бетон поділяють за призначенням в'язкої речовини (звичайний і спеціальний), заповнювачем, структурою і умовами застигання. Додаткова класифікація ГОСТу 25192-82 передбачає різновиди бетону за об'ємністю маси, змісту в'язкої речовини, легкоукладності.

    Марки бетону

    Існує декілька основних бетонних марок, які відрізняються за своєю структурою і призначенням. Наприклад, марка "Бетон М-100 (В 7.5) 98кгс/см2" є найнижчою і як правило, застосовується при будівництві не надто навантажених конструкцій, а також підготовчих роботах, укладці тротуарів , бордюрів тощо. А от бетон марки "Бетон М-150-476 грн.Бетон М-150 (В 12.5) 164кгс/см2" використовують при заливці підлог і фундаментів. Щоправда, для фундаментів не надто високої навантаженості. Також дана марка бетону знадобиться і при підготовчих роботах. Марка бетону "Бетон М-200-507 грн.М-200 (В 15) 196кгс/см2" застосовують при заливці фундаментів житлових будинків, виготовленні бетонних сходів, бетонних майданчиків і багато інших об'єктів. Ще одна марка "Бетон М-350-579 грн.М-350 (В 25)327кгс/см2" широко використовується для заливки монолітних фундаментів, перекриття, плит, колон, чаш басейнів і інших відповідальних конструкцій.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми