Новини Автор: admin Друкувати

Чому варто використовувати камені для віскі

  • Джерело: businessua.com.

    Віскі - напій із величезними історією та статусом у всьому світі. І хоча пити його можна будь-де і з будь-ким, існує декілька незмінних правил хорошого тону. На whiskeystones.com.ua/ ви знайдете камені для віскі, котрі дозволять повноцінно оцінити смак елітного алкоголю. Що це таке? Давайте розберемось.

    88289281_w440_h440_kamni-dlya-viski.jpg (41.01 Kb)

    Whiskey Stones - кубики твердого стеатиту, які потрібні для охолодження віскі. При цьому вони зовсім не розбавляються у ньому, на відміну від льоду. Камені не мають ані запаху, ані смаку, тож ви будете пити саме чистий напій без домішок. Плюс такі камінці набагато довше зберігають температуру, тому вважаються прекрасним доповненням скотчу.

    Одразу скажемо, що Whiskey Stones не подряпають вашу склянку, адже є гладкими. Стеатит ще називають жировиком і не просто так - він має м'якшу структуру, ніж сам граніт. Набір таких стане ідеальним подарунком для шанувальників вишуканого алкоголю. Замовити такий можна на httрs://whiskeystones.com.ua/, де ціни вас точно порадують.

    Слід зазначити, що лід має пори, а отже може вбирати в себе запахи та аромати з холодильника чи льодогенератора. А потім вся ця суміш різних ароматів обов'язково опиниться у вашому віскі, псуюючи його смак. До того ж, вже за 10 хвилин від льоду залишиться одна тала вода. На противагу цьому, камені для віскі непористі. Тому вони ніяк не вплинуть на смак, а також довше збережуть напій охолодженим. Таким чином, вам не треба буде нікуди поспішати. Whiskey Stones буквально акумулюють в собі холод аж до півгодини часу.

    Камені є повністю безпечним товаром, що підтверджують відповідні ліцензії. Вони не вступають в реакцію із жодним із побутових речовин, як-то вода, спирт, миючий засіб, природні кислоти тощо.

    В стандартний набір може входити 4, 9, 12 чи 25 каменів, книжка-упаковка, скринька, щипці та мішечок для зберігання. Звісно, вони неодноразові. При цьому Whiskey Stones можна використовувати з іншими алкогольними напоями, однак односолодовий віскі ідеально демонструє всі його переваги. Тримати їх дозволяється в звичайній шафі, однак перед вживанням краще поставити в морозилку на кілька годин. Для однієї склянки вистачить трьох камінців.

    В холодному і водночас зігріваючому віскі є щось особливе. Камені для цього скарбу з Британії дають можливість відчути його справжній насичений смак і забути про усі турботи. Пам'ятайте, що з підвищенням температури в склянці чимало властивостей напою втрачаються, адже змінюється його склад. Тож беріть від віскі максимум.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми