Новини Автор: admin Друкувати

Як правильно носити сукню-міді

  • Джерело: businessua.com.

    Плаття середньої довжини зараз знаходяться на піку популярності. Носять їх жінки практично будь-якого віку, нахвалюючи універсальність такого одягу. Втім сукня-міді не така проста і вимагає від своїх власниць знання базових правил стилю. То як не помилитись із підбором моделі? Ось кілька порад, що точно допоможуть:

    29096336_165200214294566_69713097433167360_n__large.jpg (88.72 Kb)

    Перш за все, розберемось із визначенням. Платтям-міді називають такі, чия довжина знаходиться в діапазоні між коліном і щиколоткою. Усе що вище і нижче - інший тип, тож давайте не плутати. Придбати ідеальну сукню гуртом від виробника можна на versal.ua/zhenskaya-odezhda/platya/, де завжди широкий асортимент та низькі ціни.

    Враховуйте пропорції. Для міді-плаття зріст є одним із найважливіших факторів під час вибору. Слід розрахувати все так, щоб поділ завершувався не на самій середині литкового м'язу. Навіть кілька сантиметрів вгору чи донизу від ікр візуально зроблять вас стрункіше. В такому випадку сукенка розкривається з кращої сторони.

    Оберіть правильне взуття. Міді-сукні гарні тим, що їх можна вдягати під низький каблук. З точки зору симетрії, у коротких чи довгих типів в підлогу більше переваг, але із правильними інструментами можна нівелювати цю різницю. Старайтесь, щоб у платті ви не виглядали нижче свого зросту і візуально не притискались до землі. Допоможуть в цьому босоніжки на підборах 5-7 см, колір яких буде відповідати сукні. Туфлі і навіть кросівки теж підійдуть, однак мають більше заборон. А от осінніх чи зимових чобіт з черевичками слід взагалі уникати, адже вони ніби перерізають ногу та псують загальний вигляд.

    Розставте акценти. Якщо у вас тонка талія, то її можна підкреслити поясом чи маленьким аксесуаром. В інакшому ж випадку сукня-міді сховає недоліки, за що ту дуже люблять. Відмінно підійде під наряд коротка чи звичайна шкіряна куртка, а також дизайнерське пальто в повний зріст.

    Пам'ятайте, що приталений фасон сукні виграє у вільного, проте остаточний вибір залежить від вашого особистого смаку. Якщо вам модель не подобається естетично, то краще від неї відмовитись. У гардеробі варто мати як однотонні сукні-міні, так і з різною кольоровою гамою. Якщо казати про тканину, то трикотаж залишається лідером галузі. Шукайте щось таке, що не змусить вас сильно пітніти, але й грітиме в холодні дні. Незалежно від характеру події, плаття по коліно може зробити із жінки героїню вечора. Користуйтесь цим.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми