Новини Автор: admin Друкувати

Міжнародна платіжна система LEO погодила в Національному банку України зміни власних правил

  • Джерело: businessua.com.

    Міжнародна платіжна система LEO, що 26 квітня 2019 року отримала статус міжнародної платіжної системи, продовжує активно розвиватись. 12 грудня 2019 року Національний банк України погодив зміни до МПС LEO.

    Міжнародна платіжна система LEO, що 26 квітня 2019 року отримала статус міжнародної платіжної системи, продовжує активно розвиватись. 12 грудня 2019 року Національний банк України погодив зміни до МПС LEO.

    Зміни дозволять більш повно задовольнити потреби учасників платіжної системи за рахунок розширення переліку послуг та розширення існуючих можливостей.

    В рамках змін до правил, зокрема:

    1. Розширено перелік валют, в яких можливе проведення переказів коштів. Тепер, в т.ч., можливо здійснювати операції в польських злотих.

    2. Додано можливість використовувати електронні гроші.

    3. Додано послугу бівалютних переказів – коли відправлення переказу здійснюється в одній валюті, а виплата в іншій.

    Крім того, зазначені зміни дозволяють розширити спектр послуг, що надаються учасником платіжної системи LEO - ТОВ «СТАРМАНІ», яке є фінансовою компанією національного оператора мобільного зв’язку Київстар.

    Платіжною організацією міжнародної платіжної системи LEO є ТОВ «ФК ЛЕОГЕЙМІНГ ПЕЙ». На даний момент МПС має 18 учасників. Серед них – три комерційні банки, а також найбільші українські фінансові компанії з ліцензією НБУ на переказ коштів без відкриття рахунку.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми