Новини Автор: admin Друкувати

Книга часове серце купити

  • Джерело: businessua.com.

    Увага-увага! Швидкісний потяг «Часодії» вирушає з другої платформи. Пасажири, займайте місця згідно із купленими квитками. Уважно слухайте розповідь екскурсовода. Дякуємо, що вибрали серію української письменниці та скористалися нашими «транспортними» послугами. Приготуйтесь до найцікавішого.

    70580672_images_106592354.jpg (69.07 Kb)

    Подорож тільки починається

    Якщо уявити себе туристом часодійного світу, то частини серії українською мовою здаватимуться лише зупинками. Для тих, хто приєднався до нас лише зараз, нагадуємо, що було на попередній станції «Часовий ключ». Туристи крокували замком, стояли у часовому колі, роздивлялись магічні ключі, найвідчайдушніші фотографували членів родини Василини Огневої. До речі, робити пости у соцмережах світлини заборонено «чинним законодавством» Ефлари.


    Озирніться навколо

    Наступна станція книжкової подорожі має назву Часодії часове серце. Подивіться ліворуч: чуттєва щира перша любов створює невидимі ниточки, якими єднає серця молодих людей. Кого саме? Дізнайтесь на сторінках другої частини. Подивіться праворуч (на основний сюжет): злодій Астрагор бере реванш, тож пристебніть паски безпеки, битва за Пурпурову квітку відбудеться просто на ваших очах.


    Мапа не знадобиться

    Замовити частини серії Наталії Щерби легко через офіційний сайт Видавничого дому «Школа». Відкрийте браузер, перейдіть на сайт харківського видавця, натисніть на лупу вгорі праворуч і надрукуйте ім’я авторки у пошукову рядку. Зручна навігація з розділами підкаже шлях до книжок. За хронологією томи серії варто читати у такій послідовності:

    • «Часовий ключ»;
    • Часове серце;
    • «Часова вежа»;
    • «Часове ім’я»;
    • «Часограма»;
    • «Часова битва».

    Не хапайте рештки від Розколотого замку, не зривайте пелюстки з Пурпурової Квітки, не робіть фото на тлі міської ратуші. Красти антуражний реквізит книги з магії заборонено. Ми ще матимемо час зазирнути до сувенірної лавки часодіїв. Там ви зможете Часове серце купити як портативний макет, брелок, настінний годинника, вдягнути костюми героїв (є всі розміри). Також біля крамнички є поштове відділення. Мандрівники полюбляють надсилати друзям листівки з мальовничими видами Остали, архітектурою рідного міста Василини тощо.


    Найцікавіше — попереду

    На потязі Часодії часове серце ціни на квитки встановлює керівник — авторка Наталія Щерба. Нагадуємо, що вагони оснащені стоп-краном. Ви можете будь-якої миті зійти й завершити свою мандрівку. Але прислухайтесь до реклами: у третій частині Василина оселиться в Рубіновому замку батька, врятує дівчинку з лап смерті, спробує викрасти часову стрілу. Дізнайтесь, чи вдалося їй це на наступній станції «Часова вежа».


    Ієрархічні сходи на прикладі потяга

    Часовий дар людини вимірюється ступенями. Аби зрозуміти цю систему наведемо паралель із нашим потягом. Люди, які готові купити плацкартні місця, мають найнижчий третій ступінь, що дозволяє керувати Часом за допомогою бажання. Для мандрівників з квитками в купе відводиться другий ступінь, який передбачає управління Часом силою думки. Ті ж, хто розщедрився на місце в вагоні класу «Люкс», залучають силу почуттів. Тобто усім єством перетворюють бажане на що завгодно. Та це ще не кінець. Книжка Часове серце Часодії серії розповідає про останній найвищий рівень керування Часом. Часодій вищого ступеня керує відразу чотирма рівнями свободи: розумом, почуттями, дією та інтуїцією.


    Літературна смакота

    Бажаєте випити чаю або кави? У вагоні-ресторані подають чудові тістечка, щодо їхньої вартості не переймайтеся — коштуватимуть недорого. А на книжку Часодії Часове серце ціна вас здивує. «Ласувати» сюжетом, погортавши сторінки, можна в кафе наодинці за окремим столиком або в компанії друзів, супутників, сусідів по купе. Чи взагалі лишитися на місці, притулившись до вікна, періодично відволікаючись на краєвиди назовні.


    Подарунків багато не буває

    Книга Часове серце купити, подарувати на День народження чи новий рік зручно, бо вона продається у комплекті з іншими частинами. Подарунковий набір містить шість частин серії. Пакунок у стилі стімпанк відповідає оформленню томів роману: різьблення, візерунки, механізми, годинникові стрілки. Разом із книжками, у подарунок, ви отримаєте шкіряний браслет.


    Пропозиції, від яких неможливо відмовитись

    Видавництво Школа дітям середнього та старшого шкільного віку пропонує книжкові тури фантастичними місцями:

    1. Містичні, загадкові подорожі українськими Карпатами в тричастинному романі «Чароділ».
    2. Зіркове і місячне свято з «Лунастрами».
    3. Закордонна поїздка до британського «Таймлессу».
    4. Сомнамбулічні розваги в трилогії снів «Зільбер».

    Ціни на продукцію, формат, мову, рік видання можна подивитись на офіційному сайті Видавничого дому «Школа». Також там можна залишити коментар, прочитати статті книжкових блогерів, зробити замовлення, ознайомитися з літературними новинками, акційними пропозиціями.

    Сподіваємося, подорож не тільки вам сподобалась, а й збагатила вас емоційно. Книжку Часодії Часове серце купити Україна пропонується чи не на кожному кроці: у книгарнях, на книжкових ярмарках, виставках, на офіційному сайті видавництва. Не забувайте свої особисті речі. Нехай щастить і читайте із задоволенням!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми