Новини Автор: admin Друкувати

Оцінка для МСФЗ - нові тренди на ринку аудиту

  • Джерело: businessua.com.

    В останні роки помітним трендом аудиторського ринку країни стала оцінка для МСФЗ.

    Одним з провідних підприємств на ринку є фірма «Європейський центр консалтингу та оцінки" (ЄЦКО), що почала свою роботу в Україні в 2006 році. На сьогодні вона входить до складу PKF International Limited.

    Спочатку, в 1995 р. на базі ТОВ «Міжнародний Бізнес Центр» був утворений відділ «Оцінка майна і майнових прав», де працював згуртований колектив кваліфікованих і професійних співробітників. Потім, в 2006 році відбулося його злиття з дочірнею філією «Лекс», в якій також працювали досвідчені фахівці, і була заснована нова самостійна юридична одиниця ТОВ «Європейський центр консалтингу та оцінки".

    Одним з головних оцінювачів цієї фірми є Валерія Зайцева, яка в 2004 році після успішної здачі іспитів стала сертифікованим фахівцем Європейської групи оцінювачів (TEGoVA) і отримала спеціалізацію «оцінювач нерухомості європейського рівня», підтвердивши таким чином володіння знаннями всіх стандартів майнової оцінки, прийнятих в Європі .

    У 2007 році на базі основної організації ЄЦКО створюється дочірнє підприємство, фахівці якого займаються оцінкою майна і майнових прав. Через два роки, в 2009 р. головні оцінювачі фірми Зайцева В. і Александрова С. стали володарями міжнародних сертифікатів з оцінки нерухомості - RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), які видаються Королівським Інститутом Лондона професіоналам, що мають міжнародну практику з оцінки майна.

    Завдяки тому, що ЄЦКО є членом міжнародної асоціації RICS, її співробітники можуть використовувати свій величезний досвід і вести діяльність на зарубіжних ринках оцінки нерухомості, брати участь в різноманітних конференціях та інших заходах, що організовані європейськими країнами.

    У 2017 році компанія «Європейський центр консалтингу та оцінки" увійшла до складу PKF International Limited, яка є світовою мережею юридично незалежних організацій, в ній працюють консалтингові фірми з 150 держав.

    Це приєднання схвалила також Регіональна Рада ЕМЕІ, оскільки Україна є її членом і знаходиться під її юрисдикцією. Зараз фірма ЄЦКО працює під брендом PKF і займається оціночною діяльністю.

    За період 2018 року ще три фахівці ЕЦКО отримали відмінні результати на іспитах і стали володарями звання «Визнаний Європейський Оцінювач TEGoVA». Воно було присвоєно цією європейською асоціацією спільно з українською організацією фахівців банківської оціночної діяльності. При цьому, в Європейську організацію TEGoVA входять 63 національні компанії оцінювачів з 34 держав, переважно європейських.

    Зараз українська компанія «Європейський центр консалтингу та оцінки" має право надавати свої послуги з оцінки нерухомості та майнових прав будь-якій фізособі або юридичним особам, які можуть бути представлені як великими промисловими корпораціями, заводами, галузями, так і малими підприємствами, серед яких можуть бути готелі, популярний ресторан або магазини що продають, наприклад, жіночу нижню білизну або канцелярію.

    На сьогоднішній день в ЕЦКО 8 співробітників володіють міжнародними сертифікатами оцінювачів та мають досвід у консалтинговій діяльності від 8 до 20 років. З діяльністю компанії та її послугими можна докладніше ознайомитися на сайті www.pkf.in.ua.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми