Новини Автор: admin Друкувати

Що подарувати на День народження

  • Джерело: businessua.com.

    День народження є особливим святом для кожного з нас. І його не можна уявити без подарунків від близьких та знайомих іменинника. Звичайно, кращим варіантом буде той, що має свою передісторію. Але почасти класичні презенти приносять не менше радості, тож слід просто обрати потрібний. Ось декілька ідей, які точно стануть в нагоді.

    3684_gifts-for-a-friend.jpg (30.45 Kb)

    1. Сувеніри з логотипом. Це чи не ідеальний корпоративний подарунок, адже підходить практично будь-кому. На https://12corp.com.ua ви знайдете круті футболки, кепки і рюкзаки, які можна одразу купити. Сувенірна продукція може похвалитись широким асортиментом товару. В підсумку, із цим справді важко помилитись.

    2. Парфуми. Усі хочуть гарно пахнути, а туалетна вода цьому сприяє. Хорошим парфумам будуть раді як жінки, так і чоловіки. А якщо подарунок постійно використовуватимуть за призначенням, це зблизить вас із тією людиною. Тож усі будуть в плюсі.

    3. Солодощі. Загальновідомо, що цукерки і шоколад підіймають настрій. Тому на ювілей забувати про них не варто. Це один з найбільш практичних варіантів презенту, адже солодощами можна поласувати прямо в той самий день. Погодьтесь, що ніхто проти не буде.

    4. Килимок для тренувань. В наших кліматичних умовах доволі складно займатись спортом на вулиці протягом всього року. Як результат, такий килим багатьом стане в нагоді. Традиційно на ньому практикують йогу, котра дозволяє стати значно гнучкішим та знайти гармонію з власним тілом. Однак можна займатись й будь-якими іншими навантаженнями для покращення фізичної форми. Такий подарунок носитимуть в тренажерний зал на регулярній основі.

    5. Парасолька. Ще одна ідея для дощових буднів. Про парасольку згадують лише тоді, коли вона потрібна, а дарма. За статистикою, щонайменше десяток разів на рік вона рятує людину в різних життєвих ситуаціях. Повірте, що зайвою у домі парасолька точно не буде. Якщо казати про кольорову гаму, то тут немає обмежень. В однотонних та різнобарвних моделей є безліч поціновувачів, тож просто дізнайтесь про смаки заздалегідь.

    6. Шкарпетки. Цей вид білизни на ноги потрібен нам щодня, а тому теж не завадить. І в наші дні шкарпетки вже давно не вважаються "поганим подарунком", як це було раніше. Існує безліч оригінальних моделей, які будуть і теплими, і веселими водночас. Такою парою можна насолоджуватись дуже довгий час.

    Тож оцініть свій бюджет і підберіть подарунок, який ощасливить людину на День народження. Це не так складно, як здається.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми