Новини Автор: admin Друкувати

Тренди онлайн-шопінгу: Україна крокує зі світом

  • Джерело: businessua.com.

    Вже минуло більше року з тих пір, коли вперше у стрічках новин промайнула звістка про незнаний досі небезпечний вірус, що виявили у китайському Ухані. Навряд чи в той момент хтось міг усвідомити, що життя усього світу невдовзі кардинально зміниться. У глибокій кризі або навіть на межі зникнення опиняться цілі галузі, країни закриватимуть кордони, а люди втрачатимуть звичні права та свободи. Чи не єдина сфера (окрім фармації, звісно), яка отримала поштовх до неймовірного злету у нових реаліях — це онлайн-торгівля. Приміром, найкрупніший інтернет-ритейлер світу Amazon отримав в третьому кварталі 2020 року рекордну виручку, а чистий прибуток за дев'ять місяців перевершив показник за весь 2019 рік. 

    1567_image2_1.jpg (29 Kb)



    Україна не лишається осторонь цих тенденцій, адже велика частина споживачів також упевнено переводить свої закупки в онлайн. Поки що це відбувається досить хаотично, є лише декілька вагомих гравців у цій сфері. Впевнено заявляє про намір розвивати сегмент онлайн-продажів мережа гіпермаркетів «АШАН». 

    Розпочав свою роботу новий сайт — https://auchan.ua/, створений із максимальним урахуванням потреб користувача. Це інтернет-магазин не лише для «просунутих» онлайн-покупців, а й для тих, хто лише починає звикати до нового формату закупок. За своєю суттю онлайн-магазин «АШАН» — це багатопрофільний, універсальний сайт, де можна придбати будь-що та отримати зручним для себе способом. Головна перевага — під час замовлення немає необхідності контактувати ні з ким (так мінімізується ризик для здоров’я, прискіпливе піклування про яке — також тренд сьогодення). 

    Переваги онлайн-візиту до «АШАН»:

    • Можливість купити все на одному сайті, не вдаючись до тривалого серфінгу у пошуках кращої ціни. Адже те, чим насамперед мережа приваблює покупців — це демократичні ціни на найпопулярніші товари.
    • Великий асортимент, який постійно поповнюється та оновлюється. «АШАН» має власні торгові марки у різних цінових категоріях, а також елітні продукти та напої європейських виробників за більш ніж помірну вартість. На сайті доступні різноманітні товарні розділи: побутова техніка, продукти, все для дітей, косметика, товари для тварин, саду, городу, все для дому та ремонту, для автолюбителів. В одному замовленні можна скомпонувати усе необхідне, а не замовляти окремо на різних спеціалізованих сайтах та тижнями чекати на покупку.
    • Мережа розвиває нові можливості для доставки. Можна забрати замовлення в обраному гіпермаркеті або отримати товари поштою. У Києві та інших великих містах (їх кількість постійно зростатиме) функціонує чи не найпопулярніша послуга — доставка свіжих продуктів. Це дуже зручно для тих, хто через самопочуття має потребу у самоізоляції. 
    Також актуальним є мобільний додаток, за допомогою якого зручно слідкувати за акціями та сезонними пропозиціями. Сьогодні не обов’язково бігти до магазину, щоб не пропустити вигідні ціни — усе знаходиться в смартфоні чи в лептопі. 



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми