Новини Автор: admin Друкувати

Яке борошно вибрати для приготування піци?

  • Джерело: businessua.com.

    Піца здається надзвичайно простою в приготуванні. Все, що вам потрібно зробити, це замісити тісто, приготувати соус, викласти начинку і все спекти. Однак практика показує, що навіть піцерії роками розробляють ідеальний рецепт. Ви можете скуштувати страву, приготовану в печі за італійською реп турою. Її пропонує доставка піци Львів цілодобово https://www.lapiec-pizza.com.ua.

    9383_close-up-of-wooden-surface-with-dough_23-2147606583.jpg (52.64 Kb)

    Інгредієнти в приготування також відіграють важливу роль – вони повинні бути найкращої якості. Особливо, якщо мова йде про тісто для піци. Замовляйте піцу там, де відповідально ставляться до вибору продуктів і враховують всі нюанси приготування. Піцайоло ЛА П’ЄЦ використовують лише якісні інгредієнти, щоб ви могли насолодитися смачними й корисними стравами. На сайті доступні різні види піци, салатів і напоїв, тож легко вибрати щось собі до смаку: https://www.lapiec-pizza.com.ua.


    Якщо ви вирішите самостійно готувати піцу, особливу увагу приділіть типу борошна. Це важливий елемент, який багато в чому визначає, наскільки ідеальним вийде тісто – як за якістю, так і за смаком.


    Що варто врахувати, вибираючи борошно для піци?


    Найпоширенішим видом борошна для піци є пшеничне. Воно багате на глютен і суміш рослинних білків – гліадин та глутанін. Саме клейковина робить тісто для піци еластичним, тому його легше замісити, щоб отримати правильну структуру та бажану консистенцію.


    Найпопулярніші два типи борошна – 450 і 500. Завдяки першому можна приготувати піцу з тонким і м’яким дном, другий – також дозволить спекти тонке тісто, та воно буде більш крихке.


    Позначка «00» говорить про те, що після випікання залишиться мало мінеральних речовин або не залишиться взагалі. Тому цей тип борошна надзвичайно легкий (майже повністю не містить висівок) і нагадує білосніжний пил. Отримане завдяки ньому тісто для піци виходить надзвичайно ніжним і водночас хрустким. Якщо покрити його соусом, воно не буде просочуватися. Найпоширенішими замінниками цього типу борошна є згадані вище 450 або 500 типи. І хоч вони мають більший вміст золи, та однаково багаті клейковиною.


    Які є альтернативи?


    Якщо маєте алергію, можна використати безглютенове борошно. Однак це означає не один тип, а зазвичай поєднання різних видів борошна для отримання найкращої суміші для піци. Як альтернативні варіанти:

    • гречане;

    • кукурудзяне; рисове;

    • тапіока;

    • сорго;

    • амарант;

    • соєве ;

    • нутове борошно.


    Найкраща ідея – поєднувати гречане, рисове та пшоняне борошно. Тоді піца найбільше нагадає ту, що виготовлена ​​з пшеничного. Однак, якщо ви хочете страву з хрустким тістом зовні і м’яким всередині, тут підійде суміш рисового борошна з тапіокою, нутом і борошном сорго.


    Хоча ідеальний рецепт тіста для піци повинен містити борошно з позначкою «500», залежно від вашого здоров’я та способу життя, ви можете вибрати інший тип або спробувати деякі кулінарні експерименти. Однак пам’ятайте, що не тільки текстура, а й смак тут точно будуть іншими, ніж у традиційній італійській піці.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми