Новини Автор: admin Друкувати

Оптовий продаж морозива. Хто в Україні продає морозиво оптом

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: продаж морозива

    Виробники морозива поставляють на ринок товар великими оптовими партіями. Мова йде не просто про вагове морозиво, а про дійсно великі кількості цих ласощів, причому самих різних видів. Але між ними і точками роздрібної торгівлі на зразок кафе, є посередник, який займається оптовими продажами, налагоджуючи зв'язки між різними учасниками ринку. Про яких посередників йдеться, якщо говорити саме про Україну?

    4772_real_4edf81c5-97ff-41af-b4ee-c2ab9bd97fed.jpeg (33.06 Kb)


    Дилери, оптовики і самі виробники

    Відповідь на питання, який був поставлений вище, простий: в Україні оптом морозиво продає або дилер, або сам постачальник. Причому обидва варіанти мають свої позитивні і негативні сторони. Основні тонкощі в цьому питанні такі:

    • Дилери знавці своєї справи і співпрацю з ними можна налагодити найбільш якісно та чітко. Але вони беруть свою націнку за послуги, що надаються.
    • Оптовики в цілому схожі на дилерів, але з одним ключовою відмінністю - вони не обмежені у виборі марок морозива і орієнтуються не на постачальників, а на споживачів. Якщо дилер "просуває на ринку" продукцію компанії, з якою уклав контракт, то оптовик не пов'язаний жодними зобов'язаннями з кимось конкретним. Покупець, будь-то супермаркет або ресторан, з більшою легкістю знайде широкий асортимент саме у оптовика.
    • Купувати морозиво оптом у виробника — найбільш вигідний варіант з точки зору економії. Адже без посередників вдається істотно скоротити витрати і підвищити прибуток.

    Як вибрати та у кого купувати морозиво оптом

    Що стосується якості наданих послуг з постачання цього холодних ласощів оптом, то тут вже є чіткі критерії відбору:

    Широта асортименту. Такі великі компанії як ТМ "Рудь" самі можуть охопити будь-які запити, поставляючи і пломбір, і фруктовий лід, і будь-які інші види морозива від більш бюджетних, так і більш дорогих лінійок.

    Репутація компанії, яка йде рука об руку з її досвідом. Чим довше на ринку, тим краще.

    Терміни виконання зобов'язань.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми