Новини Автор: admin Друкувати

Анна Тігіпко розповіла про зміни в тарифах izibank

  • Джерело: businessua.com.

    В кінці жовтня проводилася онлайн конференція під назвою Digital Banking Conference & First FinTech Stand Up, в ході якої прояснилися всі нюанси за новими умовами, що стосується кредитних ставок від izibank. Всі деталі даної конференції озвучила очільниця izibank Анна Тігіпко, підкресливши, що ставка по кредитному ліміту буде знижена з 3,6% до 3,08% в місяць. Такий відсоток стане максимально вигідним серед всіх банків на території України.

    d038b8f0a7436c9b6b0d2badd6a8d0.png (3.7 Kb)

    Також Анна Тігіпко додала, що необанк izibank не збирається зупинятися на досягнутому, тому пільговий період використання кредитних коштів також буде істотно продовжений, тобто за його використання клієнт не платитиме комісію до 72 днів. Такі умови на використання кредитного ліміту будуть доступні що стосується будь-яких операцій на картковому рахунку izibank. При цьому, ліміт на кредитні кошти може бути збільшений до 200 тисяч гривень.

    Які є ще переваги у izibank Анни Тігіпко?

    Не останнім фактором, який схиляє клієнта вибирати саме izibank, є легкість комунікації зі службою підтримки. Сьогодні це здійснити досить просто, адже це можна зробити дистанційно. Досить просто мати смартфон з інтернетом, додаток izibank і один з популярних месенджерів (Facebook, Telegram, Viber). Вибираючи izibank, можна бути впевненим, що довгі черги у відділенні і пережитки бюрократії залишилися далеко позаду в минулому.

    Щоб використовувати додаток від izibank, потрібно завантажити його в Play Market для Android або використовувати додаток TestFlight, за допомогою якого можна встановити izibank на пристрій, під керуванням iOS.

    Безсумнівно, на сьогоднішній день той додаток, що розроблено izibank ще не ідеальний і тому він постійно продовжує вдосконалюватися і оновлюватися, але навіть при цьому в ньому є всі важливі клієнту функції - підкреслює керівник izibank Анна Тігіпко. Додаток izibank вже сьогодні дозволяє виконувати такі функції:

    • проводити аналітику особистого рахунку та витрат фінансів;
    • застосовувати шаблонні платежі;
    • відкривати віртуальні картки (в тому числі в іноземній валюті);
    • виконувати валютно-обмінні операції;
    • відкривати нові депозити.

    За словами засновниці izibank Анни Тігіпко, даний додаток має безліч функцій і сервісів і вже сьогодні їх більше 25. Більшість таких операцій виконується без комісії. Важливою перевагою izibank є і те, що він повертає з усіх операцій по карті кешбек в розмірі 1%, а в п'ятницю збільшує його вдвічі на витрати, зроблені в кіно, кафе і ресторанах.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми