Новини Автор: admin Друкувати

Ринопластика в Україні - ціни 2021 року

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: ринопластика

    В останні роки в Києві та інших міста Україні ринопластика, або пластика носа, стає однією з найбільш затребуваних серед ділових людей процедур з корекції зовнішності. Вона допомагає позбутися вроджених або набутих дефектів, а значить, зробити риси обличчя пропорційними і привабливими.

    Ринопластика: що це таке?

    Ринопластикою називається операція з виправленню форми носа або його відновлення. Основна мета хірургічного втручання - корекція деформацій носа і відновлення його відсутніх ділянок.

    У процесі проведення ринопластики зачіпаються кісткові і хрящові структури, а шкіра приймає нову форму. Операція на носових структурах дозволяє вирішити безліч проблем: зменшити великий ніс, підкоригувати його негарний кінчик, поправити форму ніздрів, позбутися викривленої носової перегородки або горбинки. Показанням до виконання маніпуляції є і деформація носа, викликана старими травмами.

    Що дає ринопластика?

    Ринопластика носа дає можливість виправити вроджені чи набуті з роками дефекти, поліпшити риси обличчя, зробити їх гармонійними. Після успішно виконаної маніпуляції людина набуває психологічного комфорту, в неї поліпшується дихання, підвищується особиста та професійна впевненість в собі.

    Види ринопластики

    Як відзначають ринохірурги клініки пластичної хірургії в Києві Nove Tilo, у 2021 році активно виконуються наступні різновиди ринопластики, що дозволяють досягти різних цілей:

    • Пластика ніздрів - усунення асиметрії та інших естетичних дефектів крил носа.
    • Корекція колумели - виправлення розміру та форми шкірної складки між ніздрями.
    • Конхотомом - часткове або повне видалення патологічно збільшеної слизової оболонки раковин носа, що утрудняє дихання.
    • Пластика кінчика носа. Процедура дозволяє вирішити такі косметичні дефекти, як кирпатий, роздвоєний або, наприклад, гачкуватий ніс.
    • Ліпофілінг носа - корекція не надто критичних дефектів, для якої беруться жирові клітини пацієнта.
    • Графтінг - подовження або збільшення носа за допомогою пересадки власної хрящової тканини пацієнта (наприклад, з носової перегородки або раковин вух).
    • Ін'єкційна ринопластика - безопераційний спосіб корекції дефектів за допомогою введення спеціальних препаратів (філерів).
    • Септопластика - корекція носової перегородки, що дозволяє поліпшити нюх, полегшити дихання або позбавитися хропіння.
    • аугментаційна ринопластика - збільшення носового скелета для усунення недоліків носа.

    У деяких випадках пацієнтам потрібна і ревізійна ринопластика. Так називається повторне рішення проблем, які виникли або залишилися після хірургічного втручання. Частину цих проблем усунути легко, але іноді доводиться проводити досить складні операції.

    Ціни на ринопластику

    Операція ринопластики проводиться зазвичай протягом 2-4 годин. При її виконанні використовується загальний наркоз або місцева анестезія. Добу або двоє пацієнтові доведеться провести в стаціонарі, а період реабілітації в середньому становить 3-5 тижнів, після чого людина може вже на повну насолоджуватися життям, споживати запашні чаї, улюблені коктейлі з ірландським віскі тощо.

    Ціни залежать від клініки і виду маніпуляції. Так, корекція ніздрів в центрі Nove Tilo обійдеться в 600 у.о., виправлення кінчика носа - 2 000 у.о. Пластика носа (включаючи кістковий етап) коштує 3 500 у.о.

    При необхідності види втручань можуть комбінуватися. У вартість операції входить робота висококваліфікованого персоналу, застосування Мікроп, послуги в реабілітаційний період.

    Джерело: офіційний сайт клініки www.novetilo.com.ua



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми