Новини Автор: admin Друкувати

Трускавець - туристична перлина Прикарпаття

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Трускавець

    Ні для кого не секрет, що Прикарпаття – туристична перлина України, незалежно від пори року. Влітку тут можна полюбуватись красою гір, свіжістю гірських річок та оздоровитись на місцевих курортах. Взимку всі охочі приїжджають підкорювати лижні вершини та попарити свої кісточки в гарячих чанах.

    img_0885-min-870x5551.jpg (70.28 Kb)

    Але вам хочеться, аби в одному місці було поєднано смачні затишні ресторани, зони відпочинку, історичні пам’ятки й до гір було рукою подати? Тоді ласкаво запрошуємо в Трускавець!

    Це маленьке містечко нікого не залишить байдужим. Звісно ж, перлиною міста є єдиний на всій Західній Україні дельфінарій «Оскар». Тут можна не лише подивитись дивовижне шоу за участі цих ссавців, але й поплавати з ними, тим самим даруючи собі дельфінотерапію, також можливий сімейний варіант. Дуже оригінальним буде і святкування день народження в компанії дельфінів, або ж романтичне побачення. Окрім того працює виставка тварин.

    Звісно, наявність такого чудесного комплексу це прекрасно, але ми всі знаємо, що дійсно славить це місто. Хто ж не чув про санаторії Трускавця? Це повний спектр процедур для лікування різноманітних хвороб, цілі програми оздоровлення, серед яких ви точно знайдете необхідну. Звісно, перш за все усі курорти славляться «Нафтусею» - водою з чудодійним ефектом, яка має свої унікальні особливості. Декілька порад щодо її споживання: найкраще випивати одразу біля бювету, адже всі лікувальні речовини може «розвіяти» при контакті з повітрям; якщо це ваш основний етап оздоровлення, то краще обирайте той санаторій, де бювет розташований за хвилин 15-20 ходьби, адже при лікуванні «Нафтусею» потрібно активно рухатись. Санаторії Трускавця пропонують не лише якісну терапію, але й прекрасний відпочинок.

    Якщо ж вам наскучило сидіти в місті, не біда. Вам з легкістю допоможуть організувати тур по Карпатах та Закарпаттю, також можливість поєднати з поїздкою в Польщу. Такі тури – це не лише автобусні краєвиди, але й активний відпочинок: гірськолижні курорти, екскурсії по карпатських «глибинах», таких як Синевир і т.д., відвідини найкращих замків, піші походи з метою підкорення наймальовничіших вершин. Мета таких поїздок – відчути всю атмосферу українських гір, наповнитись їхньою красою, познайомитись з місцевою культурою та кухнею, познайомитись з місцевими жителями та послухати їхні дивовижні історії, які допоможуть краще зрозуміти місцеве життя. Не упустіть можливість потрапити в карпатську казку!

    Трускавець – небанальна туристична місцевість, а місто з душею, яке подарує незабутній відпочинок та спогади, які будуть спонукати вертатись сюди знову і знову!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми