Новини Автор: admin Друкувати

Яке взуття обрати на зимово-весняний сезон?

  • Джерело: businessua.com.

    Трендове зимове взуття-місяцеходи останнім часом набирає величезну популярність в силу своєї зручності і комфорту. Незвичайний зовнішній вигляд часто бентежить покупців і змушує їх задуматися про те, з чим носити місяцеходи, щоб образ виглядав гармонійно і актуально.

    b780415c-bdb2-45ff-a16c-65e13dea18ba_11.jpg (92 Kb)

    Чому це взуття отримало таку назву

    Чоботи-місяцеходи - модель зимового взуття, яка поєднує комфорт, тепло, стиль, красу. Вперше модель була представлена італійським дизайнером Жан-Карло Занатті в 70-х роках. Дизайнер надихнувся відеосюжетом про висадку американських астронавтів на поверхню Місяця і втілив свої ідеї в життя, випускаючи черевики під торговою маркою Moon Boot, продукцію якої ви можете перегляду за посиланням: httрs://sneakerstudio.com.ua/rus_m_Бренды_Бренды_M_Moon-Boot-2030.html. Бренд досі популярний і цінується не тільки за відмінну якість продукції, а також за інші не менш корисні властивості.

    Характерні деталі місяцеходів

    • Крім практичності і зручності, ці чоботи можуть похвалитися ексцентричним дизайном, який відрізняє взуття від інших аналогів.
    • Правий і лівий чобіт ідентичні, можна надягати їх на будь-яку ногу.
    • Відсутній підйом, при покупці варто орієнтуватися на довжину стопи.
    • На виробах присутня хрестоподібна шнурівка, яка протягується через металеві отвори трикутної форми.
    • Взуття розраховане на екстримально низькі температури, так як внутрішня обробка виконана з мембранної синтетичної тканини, яка має теплозахисні властивості.

    Відмінності від дутиків

    Місяцеходи часто позиціонують як різновид дутиків, однак, це судження не вірне. Існує ряд особливостей, що відрізняють виріб від схожих моделей:
    • Матеріал. Дутики не можна назвати комфортним взуттям, відповідним для будь-якої зимової погоди: вони промокають, не забезпечують нормальну вентиляцію, через що ноги мерзнуть і пітніють. Місяцеходи, в свою чергу, виготовлені з більш якісних матеріалів, гарантують сухість і тепло всередині чобота в будь-які погодні умови.
    • Устілка. У дутиків устілка не підлаштовувати під індивідуальне будова стопи і не володіє амортизаційними властивостями. До того ж, між внутрішньою і зовнішньою частиною чобота відсутня мембрана, що захищає ногу від намокання. У місяцеходах все навпаки, носок-утеплювач підлаштовується під форму ноги, завдяки цьому забезпечує комфортне носіння.
    • Зовнішня обшивка. Черевики покриті спеціальним матеріалом, який називається кордура. Він виготовляється з щільного водовідштовхувального волокна на основі нейлону, в той час як дутики обшиті шкіряній або комбінованої тканиною.

    Які бренди випускають знамениті місяцеходи

    Такі чоботи стали з'являтися в колекціях більшості відомих брендів. Вони випускаються як в класичному, так і спортивному стилі. Найяскравішими представниками продукції є наступні бренди, які ви можете знайти в інтернет-магазині SneakerStudio.

    Moon Boot

    Оригінальна італійська компанія, яка першою почала виробництво таких чобіт. Відома, як гарант якості і міцності. Місяцеходи витримують температуру до -35 градусів, тому не псуються на морозі. Виробник пропонує великий вибір товарів, які відповідають останнім модним тенденціям.

    Love Moschino

    Відмітною знаком бренду є оформлення взуття в стилі мінімалізм. Місяцеходи виготовляються в однотонних кольорах, єдиний допустимий декор - логотип або великі написи. Чоботи виконані з якісних матеріалів: текстильний верх виробів просочений спеціальною водовідштовхувальною речовиною.

    Gucci

    Найчастіше Gucci випускає низькі місяцеходи з додатковим внутрішнім утеплювачем з в'яленої вовни. Моделі представлені в різних кольорах. Особливо популярні варіанти з логотипом і фірмовим принтом компанії.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми