Новини Автор: admin Друкувати

AB InBev Efes Україна на FMCG заході представила громадськості платформу ВиBEERрай

  • Джерело: businessua.com.

    AB InBev Efes Україна представила громадськості новий унікальний портал «ВиBEERрай», суть якого полягає в запуску B2B Multi-vendor сервісу для клієнтів компанії. Ця інфорфмація була озвучена на конференції з онлайн продажу FMCG-товарів. Суть вищевказаного сервісу полягає в тому, щоб партнери AB InBev Efes Україна могли в будь-який час дня і ночі швидко спланувати і здійснити закупівлі потрібної продукції, а також в разі необхідності Отримати професійні консультаційні послуги при виборі того чи іншого продукту.

    Під час проведення вищевказаної конференції, компанію AB InBev Efes Україна представляв Ярослав Сидорик, який займає посаду національного менеджера по технологіям та процесам продажів. Ярослав Сидорик особисто презентувала даний сервіс, детально розповів про шляхи створення та плани на найближчу перспективу платформи «ВиBEERрай», а також в тому, що за останні десять місяців з моменту запуску вдалося досягти використовуючи дану платформу.

    Чим унікальний сервіс «ВиBEERрай» від AB InBev Efes Україна?

    Завдяки даному сервісу, партнери AB InBev Efes Україна можуть у зручному форматі здійснювати придбання продукції для поповнення асортименту в короткі терміни з мінімізацією соціального контакту, що дуже важливо в умовах пандемії короновірусу. Така платформа від AB InBev Efes Україна, є першою в нашій країні в пивній індустрії.

    Якщо брати до уваги наявні дані AB InBev Efes Україна, вже до кінця березня 2021 року, близько 15% обсягу типової торгівлі та HoReCa перейшло в онлайн на нову B2B-платформу «ВиBEERрай». Вже до кінця поточного року дані показники планируют підняти до 30%.

    При цьому Ярослав Сидорик додав, що до запуску онлайн-сервісу «ВиBEERрай», компанія AB InBev Efes Україна враховувала нинішні тенденції запитів партнерів, які вважають за краще безпечні і швидкі автоматизовані онлайн сервіси. За допомогою даного сервісу значно обмежується контакт між покупцем і продавцем, через що замовити потрібну продукцію можна максимально швидко. Слід зазначити, що B2B платформа «ВиBEERрай» зможе продовжувати успішно функціонувати і в майбутньому, збільшуючи свій внесок в простоту і зручність роботи між виробником і покупцями.

    Онлайн-платформа «ВиBEERрай» від AB InBev Efes Україна постійно вдосконалюється

    Компанія AB InBev Efes Україна не стоїть на місці і постійно розвивається, а відповідно розширює сервіс для торгових точок, і тому при використанні «ВиBEERрай» крім продукції компанії, також легко можна замовляти супутні товари.

    Згідно з поточними даними, онлайн-платформою «ВиBEERрай» користуються не менше п'ятнадцяти тисяч активних торгових точок в нашій країні, які отримують продукцію з більш ніж вісімдесяти складів дистриб'юторів зі всієї України. Такі результати дозволяють покрити 98% території України, що дало можливість AB InBev Efes Україна додатково отримати 7% продажів в торгових точках, які підключені до даної платформи.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми